Ολυμπιακός: Η κατσάδα και η 11άδα με ΠΑΣ που θα έχει... φόντο τη νέα σεζόν

Ολυμπιακός: Η κατσάδα και η 11άδα με ΠΑΣ για τα πλέι οφ της Super League που θα έχει… φόντο τη νέα σεζόν των πρωταθλητών

Δύσκολα θα πόνταρε κανείς ότι ένα εντός έδρας ματς του Ολυμπιακού, που βρίσκεται στο +11β. από τον 2ο ΠΑΟΚ, για την 6η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League θα είχε τόση μεγάλη αξία. Όχι φυσικά γιατί κρίνεται ο τίτλος αλλά επειδή σ’ αυτό το ματς θα σταλούν τα πρώτα πλάγια αλλά ευδιάκριτα μηνύματα αναφορικά με τις αλλαγές που θα γίνουν το καλοκαίρι στους Πειραιώτες εν όψει της νέας σεζόν. 

«Επανεκκίνηση και εκκαθάριση»

«Η αυριανή μέρα είναι ξεκάθαρη. Έχει επανεκκίνηση, εκκαθάριση αρκετά μεγάλη και θα γίνει ό,τι χρειαστεί για να μπει η ομάδα στους ομίλους του Champions League», δήλωσε ο αντιπρόεδρος και επιχειρησιακός διευθυντής του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, δίνοντας το στίγμα.

Κι αυτά τα πρώτα μηνύματα λοιπόν θα σταλούν από την αρχική 11άδα αλλά και την αποστολή που θα επιλέξει ο Πέδρο Μαρτίνς. Μοιάζει βέβαιο ότι θα μείνουν εκτός αποστολής, φυσικά και εκτός 11άδας, κάποιοι παίκτες που στηρίχθηκαν ξανά και ξανά αλλά δεν δικαίωσαν τις προσδοκίες με τον Κένι Λαλά, όπως εξηγούσαμε σε προηγούμενο κείμενο, να είναι στην πρώτη… γραμμή.

Παράλληλα είναι πολύ πιθανό να δοθεί χρόνος σε παίκτες που δεν είχαν την πολυτέλεια χρόνου που πήρε ο απογοητευτικός Γάλλος δεξιός μπακ. Σ’ αυτή την κατηγορία π.χ. ανήκει ο Πιερ Κούντε που ήρθε στον Ολυμπιακό με τη λογική να γίνει βασικός στη θέση του Μαντί Καμαρά που θεωρούνταν βέβαιο ότι θα αποχωρήσει αλλά εν τέλει έμεινε στην ομάδα ο δεύτερος και παραγκωνίστηκε ο πρώτος. 

Το μήνυμα σε Σισέ

Εδώ και καιρό ο Παπέ Σισέ, μάλλον ο κορυφαίος του Ολυμπιακού στο πρώτο μισό της σεζόν, θυμίζει τον παλιότερο εαυτό του. Εκείνον τον επιπόλαιο και επιρρεπή σε λάθη στόπερ που γκρεμίζει ό,τι καλό χτίζει με κόπο. Και γι’ αυτό εστάλη και σ’ αυτόν ένα μήνυμα από τον Πέδρο Μαρτίνς ο οποίος του έκανε παρατηρήσεις για πράγματα που έκανε και στον αγωνιστικό χώρο κόντρα στον ΠΑΟΚ αλλά και μετά. Ο Αφρικανός, όπως γράφαμε πρόσφατα, μοιάζει λες και… έμεινε πνευματικά στο Κόπα Άφρικα όπου το κατέκτησε με τη Σενεγάλη και έκτοτε είναι σε διαρκή νιρβάνα με συνέπεια να μην παρουσιάζει την απαιτούμενη συγκέντρωση στα ματς. Και ο προπονητής φρόντισε να τον… προσγειώσει. Αν δεν συνετιστεί θα γυρίσει εκεί που ήταν πριν από τον δανεισμό του στη Σεντ Ετιέν πέρυσι, να είναι τελευταίος στην ιεραρχία των κεντρικών αμυντικών…  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γιατί ο Λαλά μπαίνει στο top3 των άστοχων μεταγραφών της διετίας.

Καρπετόπουλος: Δύσκολο να δούμε και του χρόνου καλό ποδόσφαιρο.

Η επόμενη μέρα και η επόμενη σεζόν.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News