Ολυμπιακός: Η επόμενη μέρα και η επόμενη σεζόν

Δύο είναι οι άξονες σκέψεις και ενεργειών στον Ολυμπιακό μετά τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο Ελλάδας. Ο ένας, ο πιο άμεσος, αφορά στην επιστροφή στις νίκες και την όσο το δυνατόν πιο άμεση μαθηματική εξασφάλιση του τίτλου στη Super League. Ο δεύτερος, ο πιο μεσομακροπρόθεσμος, έχει να κάνει με την βελτίωση της ομάδας ώστε να παρουσιαστεί και πιο ελκυστική τη νέα σεζόν και να κάνει το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη.

Μην ξεχνάμε ότι ο Ολυμπιακός και φέτος θα κληθεί να δώσει δύσκολα προκριματικά στο Champions League όπου πέρυσι, λόγω και της πανδημίας covid-19 που είχε χτυπήσει το Ρέντη, είχε αγωνιστεί μισός κόντρα στη Λουντογκόρετς και αποκλείστηκε πηγαίνοντας τελικά στο Europa League. Προέχει ωστόσο, πριν από τις αλλαγές, να εξασφαλιστεί η κατάκτηση του 47ου πρωταθλήματος και να μην υπάρξει περισσότερη μουρμούρα και «στραπατσάρισμα» των εντυπώσεων.  

Την Πέμπτη έγιναν νέες συζητήσεις στο Ρέντη μεταξύ προπονητή και παικτών στις οποίες προφανώς συμφώνησαν ότι πρέπει να υπάρξει άμεση βελτίωση της εικόνας και φυσικά των αποτελεσμάτων. Και η διοίκηση με τον τρόπο της έστειλε ένα ακόμα μήνυμα δυσαρέσκειας για τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ που ήρθε να προστεθεί σε μια σειρά κακών αποτελεσμάτων και εμφανίσεων. Ωστόσο αντιλαμβάνονται όλοι ότι τώρα δεν είναι το τάιμινγκ για τις αλλαγές που πρέπει και την αξιολόγηση του ρόστερ. Προφανώς έχουν ήδη πολύ μεγάλη εικόνα για κάθε παίκτη αλλά τα τελικά συμπεράσματα θα ανακοινωθούν μετά τον τίτλο.  

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περιμένοντας τον Σισέ να… γυρίσει από το Κόπα Άφρικα.

Σόμογλου: Δε θέλει ξήλωμα, Φαλ, Ντόρσεϊ και Γουόκαπ θέλει.

Ο Μασούρας και το χαμένο άγγιγμα του… Μίδα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News