Ολυμπιακός: Περιμένοντας τον Σισέ να «γυρίσει» από το Κόπα Άφρικα

Ολυμπιακός: Περιμένοντας τον Παπέ Σισέ να «γυρίσει» από το Κόπα Άφρικα αφού στο πρώτο μισό της Super League ήταν εκπληκτικός και τώρα…

Προφανώς δεν ευθύνεται για όλα, ούτε καν για τα περισσότερα, αλλά ότι ο Ολυμπιακός δέχεται διαρκώς γκολ τον τελευταίο καιρό και αδυνατεί να κρατήσει το μηδέν σε Super League και Κύπελλο Ελλάδας φέρει ευθύνη και ο Παπέ Σισέ.

Ο Σενεγαλέζος ήταν ένας από τους τρεις καλύτερους, αν όχι ο καλύτερος, στο πρώτο μισό της σεζόν, μετά τη συμμετοχή του στον Κόπα Άφρικα έχει γυρίσει… άλλος παίκτης. Θυμίζει τον παλιό επιπόλαιο και επιρρεπή στο λάθος Σισέ. Εκείνον που είχε οδηγήσει πέρυσι τον Ολυμπιακό στην απόφαση να τον παραχωρήσει δανεικό στη Σεντ Ετιέν για μισή σεζόν αφού κρίνονταν ως ο λιγότερο σημαντικός. Φέτος, με τη δουλειά του και τη μαγκιά του τα έφερε όλα τούμπα και έγινε ο πιο πολύτιμος, και πλέον θυμίζει τον παίκτη που όλοι ήθελαν να ξεχάσουν. 

Η χαρακτηριστική φάση του 71′

Ήταν ασταθής κόντρα στον ΠΑΟΚ (σ.σ. στην Τούμπα όπου ο Ολυμπιακός κράτησε το μηδέν στην άμυνα για μοναδική φορά στα τελευταία πιο πρόσφατα ματς του ήταν στον πάγκο αφού ο Μαρτίνς προτίμησε Σωκράτη και Μανωλά) και χαρακτηριστική ήταν η φάση του 71ου λεπτού όταν κάνοντας λάθος υπολογισμό προσπάθησε να αφήσει τη μπάλα να βγει άουτ με συνέπεια να του την κλέψει ο Ζίφκοβιτς και να βγάλει ασίστ σε τεράστια ευκαιρία του Σοάρες όπου έσωσε ο Βατσλίκ αποκρούοντας σε κόρνερ. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ολυμπιακός: Μόνο μια νίκη και ένα μηδέν στην άμυνα από τις 6 Μαρτίου!

Γρομητσάρης: Όταν τα πράγματα μπορούν να γίνουν χειρότερα, θα γίνουν…!

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News