Ολυμπιακός: Γιατί ο Πέδρο Μαρτίνς αποθέωσε «έτσι ξαφνικά» τον Βαγγέλη Μαρινάκη;

Τον διοικητικό ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, αποθέωσε ο προπονητής των πρωταθλητών, Πέδρο Μαρτίνς, με ποστάρισμά του στα κοινωνικά δίκτυα το απόγευμα της Δευτέρας (6/6).

«Είναι περηφάνια και ευχαρίστηση που έχω τη δυνατότητα να δουλεύω με έναν πρόεδρο ο οποίος υποστηρίζει, δίνει κίνητρο και εμπνέει τον καθένα. Αυτός είναι ο μόνος δρόμος να χτιστούν νικηφόρα πρότζεκτ. Ευχαριστώ πρόεδρε Μαρινάκη», ήταν το μήνυμα του Πορτογάλου τεχνικού.

Αρκετοί μπορεί να αισθανθούν έκπληξη γιατί ήρθε αυτό το ποστ στο συγκεκριμένο τάιμινγκ. Δεν υπήρξε κάποια κοντινή αφορμή αφού ο Μαρτίνς είναι σε διακοπές εκτός Ελλάδας. Ωστόσο η πραγματικότητα είναι απλή και συγκεκριμένη. Ο 52χρονος προπονητής των πρωταθλητών έχει κάθε λόγο να αισθάνεται έτσι και να υποκλίνεται στον Βαγγέλη Μαρινάκη. Η σχέση τους είναι τέλεια και επιβεβαιώνεται όταν και όπως πρέπει. Ο Μαρτίνς αισθάνθηκε εμπράκτως τη στήριξη του προέδρου στα κακά «φεγγάρια» που είχε αυτή την 4ετία στον Ολυμπιακό ενώ του έδωσε και το ΟΚ για κάθε του επιλογή και απόφαση, ακόμα και μερικές πολύ δύσκολες.  

Τα λόγια του Μαρινάκη στην ανανέωση

Μην ξεχνάμε εξάλλου και τα πολύ σημαντικά λόγια που είπε ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού για τον τεχνικό των ερυθρολεύκων κατά την αρκετά πρόσφατη ανανέωση της συνεργασίας τους. Πέρα από τους επαίνους για την προπονητική του ικανότητα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε αποθεώσει τον Πέδρο Μαρτίνς για τον ακέραιο χαρακτήρα του χαρακτηρίζοντάς τον αληθινό φίλο.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σόμογλου: Το… συζητάμε; Μακάρι να φέρει Μπάλντοκ

Ο γκολτζής που «έφερε» τον Μπουχαλάκη στον Ολυμπιακό

Το παιδί του Μαρτίνς των 59 γκολ και 56 ασίστ

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News