Ολυμπιακός: Το... παιδί του Μαρτίνς των 59 γκολ και 56 ασίστ που βγάζει ψωμί στη Σαουδική Αραβία

Ολυμπιακός: Το… παιδί του Μαρτίνς των 59 γκολ και 56 ασίστ που βγάζει ψωμί στη Σαουδική Αραβία | Παρασκήνια

Στη λίστα των παικτών που έχει χρησιμοποιήσει περισσότερο στην καριέρα του ο Πέδρο Μαρτίνς ως προπονητής υπάρχουν στο top3 οι Μαντί Καμαρά, Ανδρέας Μπουχαλάκης και Γιώργος Μασούρας με 178, 173 και 164 ματς αντίστοιχα.

Στην 4η θέση ωστόσο υπάρχει ένας παίκτης που δεν αφορά στην 4ετία του στον Ολυμπιακό. Ένας εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι με 59 γκολ και 56 ασίστ. Ο Έλντον Αουγκούστο Μπράντλεϊ Ράμος, ή απλά Έλντον, αποτελεί ένα από τα «παιδιά» του κόουτς του Θρύλου.

Πρόκειται για παίκτη με τον οποίο συνεργάστηκε ο 52χρονος προπονητής και στη Μαριτίμο και στη Ρίο Άβε και στη Γκιμαράες. Συνολικά 162 είναι τα ματς και 9.838 λεπτά. Πλέον στα 33 του χρόνια ο Έλντον ο οποίος χάρη στον Μαρτίνς μεταγράφηκε και στη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, βγάζει το ψωμί του στη Σαουδική Αραβία. Μεταγράφηκε εκεί το καλοκαίρι του 2018 και πιο συγκεκριμένα στην ομάδα Αλ – Τααβούν. Τον Σεπτέμβρη του 2020 μετακόμισε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και την Σαμπάμπ Ντουμπάι. Και από τον περασμένο Ιούλιο επέστρεψε στη Σαουδική Αραβία για λογαριασμό της άσημης Αλ Ορούμπα.

Κάποια στιγμή μάλιστα, όταν άρχισε η συνεργασία του Πέδρο Μαρτίνς με τον Ολυμπιακό, είχε γραφτεί ότι ο Πορτογάλος κόουτς θέλει τον Έλντον στο μεγάλο λιμάνι αλλά πέρα από τη φήμη δεν επιβεβαιώθηκε κάτι.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο γκολτζής που έφερε τον Μπουχαλάκη στο λιμάνι

Δυναμίτης Αμπουμπακάρ με δύο γκολ κόντρα στο Σουδάν

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News