Ολυμπιακός Μεταγραφές: Ο γκολτζής που «έφερε» τον Μπουχαλάκη στο λιμάνι

Ολυμπιακός Μεταγραφές: Ο γκολτζής που «έφερε» τον Μπουχαλάκη στους πρωταθλητές και το λιμάνι του Πειραιά

Ανδρέας Μπουχαλάκης. Ένας ποδοσφαιριστής που επιβεβαιώνει πόσα πράγματα μπορεί να καταφέρει κανείς με τη σκληρή δουλειά έστω κι αν δεν είναι ο πλέον ταλαντούχος. Επιβεβαιώνει επίσης πως μερικές φορές η δικαίωση μπορεί να καθυστερήσει αλλά τελικά θα έρθει.

Μετά τον Μαντί Καμαρά, ο υψηλόσωμος χαφ του Ολυμπιακού είναι ο ποδοσφαιριστής που έχει χρησιμοποιήσει περισσότερο από κάθε άλλον ο Πέδρο Μαρτίνς αυτή την 4ετία που είναι στο μεγάλο λιμάνι.

Αξία έχει ωστόσο να υπογραμμιστεί ποιό ήταν το πρόσωπο που έπαιξε κομβικό ρόλο στο να αποκτηθεί εξ’ αρχής από τους πρωταθλητές Ελλάδας ο Έλληνας χαφ. Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης έκανε το πρώτο… μπαμ ως ποδοσφαιριστής τη σεζόν 2012/13 με τη φανέλα του Εργοτέλη. Τότε με προπονητή έναν πρώην ερυθρόλευκο γκολτζή πραγματοποίησε εκπληκτική σεζόν και τράβηξε το ενδιαφέρον των ερυθρολεύκων. 

Ποιός ήταν αυτός; Μα φυσικά ο Σίνισα Γκόγκιτς που τότε είχε τα ηνία του Εργοτέλη. Με τον Σερβοκύπριο ο «Μπούχα» είχε 40 συμμετοχές εκείνη τη σεζόν (3.126 λεπτά) στις οποίες είχε 6 γκολ και 2 ασίστ. Μάλιστα τότε ήταν και διεθνείς με την Κ19 Εθνική ομάδα. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γιατί ψάχνει και τερματοφύλακα ο Ολυμπιακός;

«Δυναμίτης» Αμπουμπακάρ με δύο γκολ κόντρα στο Σουδάν

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News