Ολυμπιακός Μεταγραφές: Γιατί κοιτάει στην αγορά και για ευκαιρία τερματοφύλακα ο πρωταθλητής

Ο Τόμας Βατσλίκ τα πήγε πολύ καλά στην πρώτη του σεζόν στον Ολυμπιακό και έχει συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο. Υπάρχει από πίσω και το σημαντικό πρότζεκτ του Κωνσταντίνου Τζολάκη στον οποίο πιστεύουν άπαντες στο μεγάλο λιμάνι και ο Πέδρο Μαρτίνς δεν αποτελεί εξαίρεση. Την τριάδα συμπληρώνει και ο πολύπειρος Ισλανδός, Έγκμουντουρ Κρίστινσον.

Κι αφού υπάρχουν όλα αυτά, γιατί ο Ολυμπιακός έχει μάτια και αυτιά ανοιχτά στην αγορά για την περίπτωση που προκύψει μια καλή ευκαιρία για έναν ακόμα τερματοφύλακα;

Η απάντηση είναι απλή: εχθρός του καλού είναι πάντα το καλύτερο. Οι ερυθρόλευκοι δεν «καίγονται» για την απόκτηση «άσου» αλλά τσεκάρουν κάθε πιθανότητα. Δεν θα πουν όχι αν τους παρουσιαστεί μια καλή ευκαιρία. Αυτό που σίγουρα θέλουν είναι να μην αισθάνεται ο Βατσλίκ ότι έχει εξασφαλισμένη θέση στο αρχικό σχήμα βρέξει-χιονίσει. Επίσης θέλουν και έναν ακόμα καλό τερματοφύλακα για περισσότερη σιγουριά αλλά και για να πάρει κι άλλα θετικά στοιχεία ο Τζολάκης. Όσο μεγαλύτερος είναι ο ανταγωνισμός τόσο καλύτερα ατομικά για τους παίκτες και ομαδικά για τον σύλλογο που τους έχει στο ρόστερ του.

Μόνο έκπληξη λοιπόν δεν θα πρέπει να προκαλέσει σε οποιονδήποτε αν ο Ολυμπιακός ανακοινώσει κάποια στιγμή την απόκτηση τερματοφύλακα που, πιθανότατα, θα σημαίνει και το φινάλε της θητείας του Κρίστινσον στο μεγάλο λιμάνι.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο new entry Κέλβεν και το ιδανικό δεξί μπακ των 9 εκατομμυρίων ευρώ

Πού αγωνίζεται ο τερματοφύλακας που στέρησε την πρόκριση με τη Γουλβς

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News