Ολυμπιακός: Γιατί ο Βαλμπουενά είπε ότι ανανεώνει για μια σεζόν ακόμα

«Ο Βαλμπουενά μας είπε πως θα συνεχίσει για έναν ακόμα χρόνο στον Ολυμπιακό», έγραψε ο δημοσιογράφος Ντομινίκ Μπουρντό στο Francebleu.fr φιλοξενώντας δηλώσεις του έμπειρου Γάλλου των πρωταθλητών Ελλάδας δίχως ωστόσο να αποδώσει με δήλωση του Ματιέ το περί ανανέωσης. Προφανώς δεν το δήλωσε ο Βαλμπουενά, «βγήκε» στο περιθώριο της κουβέντας, στα off the record που λέμε.

Στήριγμα σε συγκεκριμένο τομέα

Αλλάζει κάτι; Η λογική λέει όχι. Εξάλλου ο Πέδρο Μαρτίνς προ περίπου μηνός είχε πει ότι και για τον Ματιέ και για τον Αβραάμ έχει εισηγηθεί την παραμονή τους και τη νέα σεζόν παρά τα χρονάκια τους.
Εκπλήσσεται κανείς; Η απάντηση είναι ένα ξεκάθαρο όχι. Δεν θα στηριχθεί πάνω στον Βαλμπουενά ο Μαρτίνς στο χορτάρι. Θα δώσει κι άλλες πολύτιμες λύσεις αυτό είναι βέβαιο, ωστόσο δεν τον προορίζει για παίκτη-κολόνα στον αγωνιστικό χώρο. Τον θέλει κολόνα στα αποδυτήρια.

Κλειδί το κλίμα αποδυτηρίων

Ο Πορτογάλος τεχνικός θεωρεί ότι το κλίμα των αποδυτηρίων συνιστά μια από τις σημαντικές παραμέτρους μιας καλής ομάδας. Και τα καλά αποδυτήρια τα κάνουν παίκτες με την προσωπικότητα, την εμπειρία, το πάθος και τον επαγγελματισμό του Βαλμπουενά. Όταν… σκυλιάζει σε προπονήσεις και αγώνες ένας Βαλμπουενά, δεν… παίρνει νεότερους να αδιαφορούν. Αυτός είναι ο πολύ απλός αλλά σημαντικός λόγος που ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει και του χρόνου έναν ποδοσφαιριστή που τον προσεχή Σεπτέμβριο γίνεται 38 ετών.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γιατί η επόμενη σεζόν του Ολυμπιακού στην Ευρώπη είναι πρόκληση και ευκαιρία.

Σον Ντάις: Όταν ο Ολυμπιακός ράγισε το γυαλί στη σχέση του κόουτς με τη Μπέρνλι.

Ο πωλητής πασατέμπων που έβγαλε το: έμπαινε Γιούτσο.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News