Τόμας Τούχελ: «Η Τσέλσι δεν ήρθε ποτέ σε επαφή με τον Ντεμπελέ»

Τόμας Τούχελ: Τέλος στις μεταγραφικές φήμες, που ήθελαν την Τσέλσι να ενδιαφέρεται το Γενάρη για τον Ουσμάν Ντεμπελέ, έβαλε ο Τόμας Τούχελ…

Τέλος στις μεταγραφικές φήμες, που ήθελαν την Τσέλσι να ενδιαφέρεται το Γενάρη για τον Ουσμάν Ντεμπελέ, έβαλε ο Τόμας Τούχελ…

Στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου, οι φήμες έφερναν την Τσέλσι να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον παίκτη Ουσμάν Ντεμπελέ της Μπαρτσελόνα. Ο Γάλλος μοιάζει να είναι ξένο σώμα για τους «μπλαουγκράνα» και είναι ανοιχτός σε προτάσεις ομάδων, καθώς μέχρι σήμερα δεν έχει δεχθεί κάποια κρούση για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Τις παραπάνω φήμες, περί ενδιαφέροντος της πρωταθλήτριας Ευρώπης για τον Γάλλο παίκτη, διέψευσε o Τόμας Τούχελ στη συνέντευξη Τύπου πριν το παιχνίδι της ομάδας του με την Πλίμουθ για το FA Cup. Μάλιστα, ο Γερμανός πέρα από τις δηλώσεις του για τον Ντεμπελέ, έκανε ένα γενικό σχόλιο για το… ήρεμο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου για τους «μπλε».

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της Τσέλσι:

«Δεν είχαμε καμία επαφή με τον Ουσμάν Ντεμπελέ. Εγώ τουλάχιστον δεν μίλησα ποτέ με τον Ντεμπελέ αυτήν την περίοδο. Σαν το ξαναλέω, δεν υπήρχα καμία μα καμία επικοινωνία ανάμεσα σε μένα και τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος ανήκει σε άλλον σύλλογο.

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου ήταν ιδιαίτερα ήρεμη για εμάς. Ήταν καλή και μπορώ να πω πως είμαι ικανοποιημένος με τα όσα κάναμε. Το να είσαι ήρεμος αυτήν την περίοδο είναι το καλύτερο πράγμα που μπορείς να κάνεις».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΤΣΕΛΣΙ: Η πρώτη ευρωπαϊκή ομάδα που θα αγωνιστεί με διαιτητές… ρομπότ

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News