Ολυμπιακός: Το 13άρι του Μαρτίνς με τον ΠΑΟ και τα... άσφαιρα δύο αγώνων

Ολυμπιακός: Το 13άρι του Μαρτίνς με τον ΠΑΟ και τα… άσφαιρα δύο αγώνων φέτος με τους πράσινους στη Super League

Το 13ο ματς του Πέδρο Μαρτίνς με τον Ολυμπιακό κόντρα στον Παναθηναϊκό θα είναι της Κυριακής (17/4) στη Λεωφόρο για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League. Και είναι ένα ματς που θέλουν πολύ οι πρωταθλητές για διαφόρους λόγους, ουσίας και γοήτρου.

Η ουσία αφορά τη βαθμολογία. Αν νωρίτερα ο ΠΑΟΚ έχει χάσει ή έχει μείνει στην ισοπαλία με τον Άρη, ο Ολυμπιακός θα θέλει τη νίκη για να τελειώσει οριστικά τον τίτλο. Αν ο δικέφαλος έχει κερδίσει, η νίκη των ερυθρολεύκων θα είναι επιτακτική ώστε να μην αναπτερώσει τις ελπίδες των Θεσσαλονικέων.

No goal κατά των πρασίνων σε δύο ματς φέτος

Οι εντυπώσεις έχουν να κάνουν αφενός με το ότι μιλάμε για το πλέον κλασικό ντέρμπι του ελληνικού ποδοσφαίρου και αφετέρου με το κατόρθωμα του Παναθηναϊκού να μη δεχθεί γκολ από τον Ολυμπιακό στα δύο προηγούμενα μεταξύ τους ματς φέτος. Κι αν στη Λεωφόρο για την 18η αγωνιστική ήταν αρκετά εύκολο αφού ο πρωταθλητής παρατάχθηκε με πολλές απουσίες και έκανε μόλις δύο τελικές, στο Γ.Καραϊσκάκης τα πράγματα ήταν αλλιώς όπου οι τελικές ήταν 18-4 υπέρ των Πειραιωτών.
Το ματς είναι ξεχωριστό και για τον Πέδρο Μαρτίνς αφού θα είναι το δικό του 13άρι κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο. Έχει μόνο μία ήττα στα προηγούμενα 12 ματς με συγκομιδή 6 νίκες, 5 ισοπαλίες και 1 ήττα και πολύ θα ήθελε να αυξήσει τον αριθμό των νικών που θα σημαίνει και πρωτάθλημα οριστικά και αμετάκλητα.

Να βρούμε τη λύση, είπε ο Μαρτίνς

«Να βρούμε τη λύση», δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός όταν ρωτήθηκε από τη Nova γιατί δεν σκόραρε ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΠΑΟ στα δύο προηγούμενα μεταξύ τους φετινά ματς. Μένει να δούμε στο χορτάρι της Λεωφόρου αν θα βρεθεί αυτή η λύση.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γιατί ο Βαλμπουενά είπε: μένω και του χρόνου.

Ο πωλητής πασατέμπων που έβγαλε το: έμπαινε Γιούτσο.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News