Ολυμπιακός: Ο γρίφος του Λάζαρ Ρατζέλοβιτς

Η Λεγανιές φαίνεται να έχει μετανιώσει κάτι που ήταν διατεθειμένη μέχρι και τον περασμένο Γενάρη να κάνει. Ο Ερυθρός Αστέρας γράφεται στη Σερβία ότι διαπραγματεύεται ήδη για να τον κάνει δικό του. Τελικά, τι μέλλει γενέσθαι με τον Λάζαρ Ρατζέλοβιτς; Να μία ακόμα καλή ερώτηση που αφορά στον σχεδιασμό και την υλοποίηση του Ολυμπιακού για τη σεζόν 2022/23 σε Super League και ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Συνολικά 37 συμμετοχές

Ας τα πάρουμε ωστόσο από την αρχή τα πράγματα. Τον περασμένο χειμώνα γράφονταν στα ισπανικά ΜΜΕ ότι η Λεγανιές στην οποία αγωνίστηκε φέτος ως δανεικός από τους πρωταθλητές Ελλάδας ο Σέρβος εξτρέμ είναι πολύ ικανοποιημένη και θέλει να πληρώσει για να κάνει ολοκληρωτικά δικό της με κανονική μεταγραφή. Και ήταν δικαιολογημένη η σκέψη της αφού ο Σέρβος είχε κάνει πολύ εντυπωσιακό ξεκίνημα στη LaLiga2. Στις συνολικά 37 συμμετοχές φέτος έβαλε 5 γκολ και έδωσε 4 ασίστ, όλα τα γκολ και οι ασίστ πλην μιας, καταγράφηκαν ως τον Γενάρη! Εκείνη την περίοδο μάλιστα και ο ίδιος δήλωνε θετικός για μονιμοποίηση στην Ισπανία αν και τόνιζε ότι τον πρώτο λόγο έχει ο Ολυμπιακός.

Έχουν αλλάξει τα πράγματα

Πια τα πράγματα έχουν αλλάξει αρκετά. Από τις 21 του Φλεβάρη και ύστερα, σε 14 ματς της Λεγανιές, ο Λάζαρ ήταν βασικός τρεις φορές και σε όλες έγινε αλλαγή. Στα περισσότερα από τα υπόλοιπα ματς είχε ολιγόλεπτες συμμετοχές. Στο πιο πρόσφατο ματς, με αντίπαλο την Πονφεραντίνα, έμεινε εκτός αποστολής. Στο αμέσως προηγούμενο με την Εϊμπάρ, ήταν στον πάγκο και δεν χρησιμοποιήθηκε. Πλέον στην Ισπανία δηλώνουν σίγουροι ότι η Λεγανιές δεν θα κάνει προσπάθεια να τον κρατήσει ενώ, αντιθέτως, πλέον ο Ερυθρός Αστέρας φέρεται αποφασισμένος να εντάξει στο δυναμικό του τον Ρατζέλοβιτς.

Στους αγαπημένους του Μαρτίνς

Ο Πέδρο Μαρτίνς από την αρχή είχε βάλει στους αγαπημένους του τον Λάζαρ και γι’ αυτό του έδινε ευκαιρίες. Τη σεζόν 2020/21 ωστόσο και κυρίως στην προετοιμασία του 2021 δεν είδε αυτά που ήλπιζε από τον παίκτη, σαφή βήματα προόδου. Και γι’ αυτό του πρότεινε να πάει κάπου δανεικός όπου θα παίζει πολύ για να βελτιωθεί. Και πλέον έφτασε η ώρα να αποφασίσει ο Μαρτίνς και ο Ολυμπιακός τι πρόκειται να κάνουν με τον Λάζαρ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο προπονητής του Ολυμπιακού έδειξε ενδιαφέρον για τα όσα έκανε φέτος στην Ισπανία ο Ρατζέλοβιτς και η λογική λέει πως (τουλάχιστον) στην καλοκαιρινή προετοιμασία θα είναι. Εκτός αν έρθει πρόταση από ‘κείνες που δεν μπορεί να αρνηθεί κανείς.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λογική και συναίσθημα παίζουν… μπουνιές για Βαλμπουενά.

Μαρτίνς: Απέρριψα καλές προτάσεις για χάρη του Ολυμπιακού.

Η… επιστροφή Ανχιλέρι και ο ανταγωνισμός.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News