Μαρτίνς: «Απέρριψα καλές οικονομικά προτάσεις για να μείνω στον Ολυμπιακό»

Συνέντευξη στην εφημερίδα «Record» της πατρίδας του έδωσε ο Πέδρο Μαρτίνς που δεν δίστασε να πει ότι αποτελεί όνειρο δικό του και του Ολυμπιακού η συμμετοχή σ’ έναν ευρωπαϊκό τελικό.

«Έχουμε φιλοδοξίες εσωτερικά, αν και γνωρίζουμε ότι είναι δύσκολο και ότι υπάρχει σκληρός ανταγωνισμός, αλλά, στην πραγματικότητα, φιλοδοξούμε να έχουμε μια σπουδαία ευρωπαϊκή συμμετοχή και να φτάσουμε σε έναν τελικό, αν και γνωρίζουμε επίσης τις τεράστιες δυσκολίες που αυτό συνεπάγεται» είπε μεταξύ άλλων ο κόουτς των πρωταθλητών Ελλάδας. 

«Ριζωμένος…»

«Είμαι απόλυτα ριζωμένος και προσαρμόζομαι στην πραγματικότητα του Ολυμπιακού. Ούτως ή άλλως, είμαι πολύ χαρούμενος, προσαρμοσμένος και νιώθω σαν ένας ακόμα στη μεγάλη ιστορία του Ολυμπιακού», ανέφερε αρχικά και συμπλήρωσε: «Ανανέωσα το συμβόλαιό μου πριν από 3-4 μήνες. Τα πρότζεκτ μου έχουν να κάνουν με τον Ολυμπιακό. Για ένα ποιοτικό βήμα, προς πολλές κατευθύνσεις, και επομένως, ειλικρινά, εδώ είμαι. Από την άλλη, δεν έκρυψα ποτέ ότι θα ήθελα να εμπλακώ σε νέα πρότζεκτ, στα οποία θα μου προσφερθούν οι κατάλληλες συνθήκες. Φυσικά μιλάω για ανταγωνιστικά πρωταθλήματα ή για την ικανότητα να παλεύεις για τίτλους. Πάνω από όλα στοχεύω σε ανταγωνιστικά πρωταθλήματα, όπως το αγγλικό πρωτάθλημα. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή εστιάζω πολύ στον Ολυμπιακό και γι’ αυτό ανανέωσα το συμβόλαιο».

Τέλος, τόνισε ότι απέρριψε καλές οικονομικά προτάσεις για να μείνει στον Ολυμπιακό. «Έχω απόλυτη δέσμευση στον Ολυμπιακό. Μάλιστα αυτή τη σεζόν απέρριψα κάποιες πιο συμφέρουσες από οικονομικής άποψης προτάσεις», είπε.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συνέντευξη Γκόγκιτς: Δεν έπρεπε να έρθουν μαζί Ζάχοβιτς και Ζιοβάνι

Η επιστροφή Ανχιλέρι και ο ανταγωνισμός για τον Ολυμπιακό.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News