Ολυμπιακός μεταγραφές: Τι δήλωσε ο Καμπελά για την επόμενη ομάδα της καριέρας του

Ολυμπιακός: Τι δήλωσε ο Καμπελά για την επόμενη ομάδα της καριέρας του και το φλερτ με τους πρωταθλητές Ελλάδας

Συνέντευξη στη γαλλική L’Equipe παραχώρησε την Τετάρτη (16/3) ο Ρεμί Καμπελά που έχει «συνδεθεί» και με τον Ολυμπιακό τις τελευταίες μέρες μέσω δημοσιευμάτων και στο εξωτερικό.

Ο 32χρονος Γάλλος επιτελικός μέσος που έμεινε ελεύθερος από την Κράσνονταρ λόγω του πολέμου μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας ανέφερε ότι έχει ακόμα πάθος για το ποδόσφαιρο και πως προτιμάει να μείνει στην Ευρώπη ακόμα και με λιγότερα χρήματα. Γι’ αυτό εξάλλου φέρεται (ο ίδιος το δήλωσε) να απέρριψε υψηλές προτάσεις από Κατάρ, Σαουδική Αραβία και ΗΠΑ αφού ποδοσφαιρικά δεν θα του έδιναν ό,τι επιθυμούσε.

«Ο Ολυμπιακός και η Σεντ Ετιέν»

Αυτή την περίοδο ο Καμπελά είναι στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κορσική, και μελετάει τις προτάσεις που έχει στα χέρια του. Για τον Ολυμπιακό ανέφερε ότι «είναι ένας όμορφος σύλλογος που παλεύει κάθε χρόνο για τον τίτλο και να είναι στο Champions League. Εκεί ο φίλος μου, Γιαν Εμβιλά και είχαμε πολύ καλή συνεργασία στη Σεντ Ετιέν. Έχω πολύ καλή πληροφόρηση για τον Ολυμπιακό, είναι σύλλογος που με ενδιαφέρει όμως έχω άλλες προτάσεις. Θα αποφασίσω τις επόμενες μέρες».

Επίσης μίλησε για την αγαπημένη του Σεντ Ετιέν για την οποία, όπως τόνισε, θα ήταν η μοναδική ομάδα που θα έκανε εξαίρεση για λογαριασμό της υπογράφοντας 3μηνο συμβόλαιο, ως το φινάλε της σεζόν. «Ο μόνος σύλλογος στον οποίο θα συμφωνούσα να υπογράψω για τρεις μήνες θα ήταν η Σαίντε. Αν ήταν πραγματικά σκληρός, θα έτρεχα και θα έπαιζα για τίποτα», ανέφερε.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποιοί διάσημοι παίκτες έκαναν repost τον νέο χορηγό του Ολυμπιακού.

Τι (δεν) άλλαξε με το κύπελλο για τον Ολυμπιακό.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News