Ολυμπιακός: Ποιοί διάσημοι ποδοσφαιριστές έκαναν «repost» τον νέο χορηγό των Πειραιωτών

Στο ματς με τον Άρη στο Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε με νέο χορηγό στη φανέλα του, στο παιχνίδι της πρεμιέρας των πλέι οφ της Super League.

Ο λόγος για τη νέα εταιρεία «shopflix», η οποία μπήκε ως νέος χορηγό στη φανέλα των «ερυθρόλευκων» και συγκεκριμένα στο μανίκι.

Είναι μία νέα εταιρεία η οποία μπαίνει δυναμικά στο κομμάτι των διαδικτυακών αγορών.

Μάλιστα αρκετός κόσμος του ποδοσφαίρου έχει ασχοληθεί με τον νέο χορηγό του Ολυμπιακού, αφού υπήρξαν παίκτες οι οποίοι έκαναν… repost στα social media το τρέιλερ της διαφήμισης.

Από τον Ρέτσο και τον Μαυροπάνο μέχρι τον… Ναϊνγκολάν!

Δύο Έλληνες αμυντικοί, ο ένας έχει αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, έκαναν αναδημοσίευση στα social media τον χορηγό των «ερυθρόλευκων».

Ο λόγος για τους Παναγιώτη Ρέτσο και Κωνσταντίνο Μαυροπάνο. Ο πρώτος έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών στην ακαδημία του Ολυμπιακού, στη συνέχεια στην πρώτη ομάδα απ’ όπου πήρε μεταγραφή για την Μπάγερ Λεβερκούζεν και τώρα πλέον είναι στην Ιταλία και την Ελλάς Βερόνα.

Ο Μαυροπάνος ήταν στον ΠΑΣ Γιάννινα απ’ όπου έφυγε για την Άρσεναλ και τώρα παίζει στη Γερμανία και συγκεκριμένα τη Στουτγκάρδη.

Η… έκπληξη στα social media του shopflix, ήταν ο Ράτζα Ναϊνγκολάν!

Ο ποδοσφαιριστής της Αντβέρπ, την οποία αντιμετώπισε ο Ολυμπιακός στη φάση των ομίλων του Europa League, δημοσίευσε το τρέιλερ της διαφήμισης του shopflix!

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News