Ολυμπιακός: Τι (δεν) άλλαξε για το Κύπελλο

Από τα νοκ-άουτ ματς της προηγούμενης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Παναιτωλικό το κλίμα που «έβγαινε» από το Ρέντη είναι ότι ο Ολυμπιακός δεν… καίγεται να προκριθεί και να φτάσει ως την κατάκτηση του τροπαίου.

Κι αυτό συνέβαινε για διαφόρους λόγους εντυπώσεων και ουσίας. Στους λόγους ουσίας βάλτε πιο ψηλά απ’ όλους ότι αν φτάσει ο πρωταθλητής ως τον τελικό θα βάλει… μπουρλότο στην επόμενη σεζόν του.

Τι μπουρόλοτο; Οι ήδη επιβαρυμένοι παίκτες που παίζουν δύο χρόνια non stop λόγω covid-19 που… ένωσε τις σεζόν, δεν θα έχουν αρκετές μέρες ξεκούρασης. Ο τελικός είναι προγραμματισμένος στις 21 Μαΐου και επειδή ο Ολυμπιακός αρχίζει προκριματικά στις αρχές Ιούλη πρέπει ν’ αρχίσει προετοιμασία στις αρχές Ιούνη. Δηλαδή οι παίκτες του θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν για το πολύ 10 μέρες. Η τεχνική ηγεσία εκτιμά ότι απαιτούνται, τουλάχιστον, 20, άρα δεν βγαίνουν τα μαθηματικά.

Τι αλλάζει ότι απέναντί του στα ημιτελικά έχει τον ΠΑΟΚ; Τίποτα. Ο Ολυμπιακός και τους δύο ημιτελικούς με τον δικέφαλο αναμένεται να τους αντιμετωπίσει με την ίδια λογική. Δηλαδή δίνοντας ευκαιρία σε αρκετούς νεαρούς που θα συνθέσουν 11άδα με κάποιους έμπειρους που δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής. Και ό,τι ήθελε προκύψει…

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γιαν Εμβιλά, ο special one.

Θα γυρίσει ή όχι ο Χασάν.

Τι δείχνει η τακτική Μαρτίνς με Λαλά-Βρουσάι.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News