Ολυμπιακός Μεταγραφές: Γιατί είναι καλό νέο για Μπαγκαλιάνη ο δανεισμός στον ΠΑΣ Γιάννινα

Αρκετοί εξεπλάγησαν πριν από ένα χρόνο όταν ο Ολυμπιακός αποκτούσε τον Πέτρο Μπαγκαλιάνη από τον Άρη. Τι γύρευε ο πρωταθλητής της Super League από ένα παιδί που δεν είχε καν σημαντικό χρόνο (6 ολιγόλεπτες συμμετοχές στη Super League, συνολικά 228 λεπτά τη σεζόν 2020/21) στην ομάδα της Θεσσαλονίκης; 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Για 1 ή 1+1 εξτρέμ πάει ο Ολυμπιακός και γιατί;

Η απάντηση δόθηκε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αλλά και στη φετινή προετοιμασία προετοιμασία των Πειραιωτών. Ο 21χρονος αμυντικός είχε 2.250 λεπτά με τον Ολυμπιακό Β’ στη Super League 2 και άλλες 3 συμμετοχές ως βασικός σε πλέι οφ και κύπελλο με την Α’ ομάδα των ερυθρολεύκων. Αυτό που γύρευε ο Ολυμπιακός λοιπόν ήταν απλό: προοπτική. Έβλεπε κάτι στον παίκτη και ήθελε να το εξελίξει και κάποια στιγμή ο Πέτρος Μπαγκαλιάνης να αποκτήσει σημαντικό ρόλο στην πρώτη ομάδα.

Κι αν κάποιοι βιάστηκαν, μαθαίνοντας για τον δανεισμό του στον ΠΑΣ Γιάννινα, να πουν ότι αποτελεί ένα παιδί που… κάηκε, καλό θα είναι να το ξανασκεφτούν. Ο Ολυμπιακός δεν τον αφήνει ελεύθερο. Δεν τον εγκαταλείπει. Τον δάνεισε καθώς μετά την περυσινή σεζόν στη Super League 2 θέλει να τον δει και στη Super League 1.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όταν ο Λουκεμπάκιο «σκότωσε» Μπάγερν και Νόιερ

Η ομάδα της Ηπείρου θα του προσφέρει πολύ χρόνο και την ευκαιρία να δοκιμαστεί σε διαρκείς συνθήκες άμυνας. Είναι διαφορετικό να παίζεις στόπερ στον Ολυμπιακό και εντελώς άλλο να βρίσκεσαι στον ΠΑΣ.      

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News