Ολυμπιακός Μεταγραφές: Για 1 ή 1+1 εξτρέμ πάει ο πρωταθλητής και γιατί;

Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να ενισχύσει τα «φτερά» του στην επίθεση και πιο ψηλά στη λίστα βρίσκονται τα ονόματα που έχει αποκαλύψει η SportDay, δηλαδή ο Βίκτορ Τσιγκάνκοφ και ο Ντόντι Λουκεμπάκιο. Εννοείται πως βρίσκονται κι άλλα ονόματα απλά ο πρωταθλητής της Super League φαίνεται να έχει δώσει προτεραιότητα στον Ουκρανό της Ντιναμό Κιέβου και τον Βέλγο της Χέρτα Βερολίνου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όταν ο Λουκεμπάκιο «σκότωσε» Μπάγερν και Νόιερ

Αλήθεια, για πόσους εξτρέμ πάει ο Ολυμπιακός; Η απάντηση δεν είναι απλή ούτε μονολεκτική. Κι αυτό γιατί εξαρτάται από άλλους παράγοντες. Τι εννοούμε; Οι ερυθρόλευκοι έχουν ανοιχτό και το «μέτωπο» του 10αριού που θέλουν άμεσα. Εκτός αν αυτό το έχει κλείσει οριστικά ο Φίλιπ Ζίνκερναγκελ. Ο Δανός παίζει και στα φτερά αλλά παίζει και ως 10άρι. Και σε πρόσφατη τοποθέτησή του ο Πέδρο Μαρτίνς είχε πει ότι τον υπολογίζει κυρίως για 10άρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ομάδα που ετοιμάζει πρόταση 10 εκατομμυρίων για τον Μαντί

Άρα αυτό σημαίνει πως οι ερυθρόλευκοι πθανότατα θα αποκτήσουν 1+1 εξτρέμ και όχι μόνο έναν. Αυτό βεβαίως θα σημάνει την οριστική μετατόπηση του Ζίνκερναγκελ στον άξονα αφού θα κάνει χώρο για τους υπόλοιπους που υπάρχουν ήδη στην ομάδα (Μασούρας, Γκάρι κτλ.) και εκείνους που θα έρθουν.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού στον γ’ προκριματικό

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News