Ολυμπιακός Μεταγραφές: Η ιταλική ομάδα που ετοιμάζει 10 «χαρτιά» για Μαντί και δεν είναι η Νάπολι

Το προηγούμενο καλοκαίρι οι στοιχηματικές δεν δέχονταν άλλα στοιχήματα σχετικά με το αν θα έφευγε ο Μαντί Καμαρά από τον Ολυμπιακό, θεωρούνταν δεδομένο. Και οι πρωταθλητές της Super League σχεδόν δεδομένο το θεωρούσαν γι’ αυτό και είχαν αποκτήσει ως αντι-Μαντί τον Πιερ Κούντε. Όπως αποδείχθηκε δεδομένο δεν πρέπει να θεωρείται τίποτα στο ποδόσφαιρο και δη τις μεταγραφές αφού ο Αφρικανός χαφ είναι ακόμα εδώ καθώς δεν έφτασε ποτέ η πρόταση που θα συγκινούσε τον ίδιο και θα ικανοποιούσε τους Πειραιώτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι υποψήφιοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στον γ’ προκριματικό

Πλέον «πάνε» τα ίδια στοιχήματα και για φέτος. Θα μείνει ή θα φύγει; Καλή ερώτηση. Το σίγουρο είναι πως γύρω του υπάρχει και πάλι αρκετός θόρυβος από τα ξένα ΜΜΕ. Οι Ιταλοί για παράδειγμα γράφουν καθημερινά ότι τον θέλει η Νάπολι. Υπάρχει δόση αλήθειας σ’ αυτό αλλά, τελικά, μπορεί ο Μαντί να καταλήξει σε ιταλική ομάδα αλλά να μην είναι αυτή η Νάπολι. Μανατζερικές πηγές που δραστηριοποιούνται στο Καμπιονάτο αναφέρουν ότι η ομάδα που ενδιαφέρεται πιο ζεστά είναι η Λάτσιο. Οι Ρωμαίοι έχουν σε μεγάλη εκτίμηση τον Μαντί και θεωρούν ότι μπορεί να είναι ένας εξ’ αυτών που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στη μεσαία τους γραμμή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίθανο γκολ του Ονιεκουρού στο ντεμπούτο του στη Ντεμίρσπορ

Είναι τέτοια η εκτίμηση προς το πρόσωπό του που οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι λατσιάλι έχουν ήδη βγάλει και μπάτζετ για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Τι μπάτζετ; Λέγεται ότι είναι διατεθειμένοι να φτάσουν μέχρι και 10 εκατ.ευρώ για να τον κάνουν δικό τους! Εντυπωσιακό αν μη τι άλλο αλλά πριν γίνει ένας χαρακτηρισμός ας περιμένουμε να δούμε αν όντως θα κατατεθεί αυτή η πρόταση…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιατί έμεινε εκτός ευρωπαϊκής λίστας ο Άβιλα

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News