Ολυμπιακός Champions League: Γιατί έμεινε έξω ο Άβιλα που θα είναι στην επόμενη λίστα

Στην ανακοίνωση της ευρωπαϊκής λίστας του Ολυμπιακού για τα ματς του β’ προκριματικού του Champions League κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα, αρκετοί εξεπλάγησαν βλέποντας ότι ο Γκονσάλο Άβιλα, μια φετινή μεταγραφή της ομάδας, δεν είναι μέσα σ’ αυτή. Ωστόσο όσοι είχαν «εισπράξει» κλίμα από το Ρέντη μετά το φιλικό των πρωταθλητών της Super League με τον Άρη στο Κλ.Βικελίδης, το περίμεναν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άβιλα και Κούντε εκτός της 1ης ευρωπαϊκής λίστας

Γιατί; Επειδή ο Ισπανός δεξιός μπακ έδειξε ανέτοιμος ακόμα. Ήταν «μέσα» στο πρώτο γκολ, πιάστηκε στον… ύπνο αφού ο σκόρερ από την πλάτη του έκανε το ξεπέταγμα και βγήκε τετ-α-τετ με τον Τζολάκη. Ενώ υπήρξαν ουκ ολίγες στιγμές που «έφαγε» ντρίμπλες. Κι επειδή μιλάμε για προκριματικό Champions League και κάποιοι έπρεπε να μείνουν εκτός αφού η λίστα έχει περιορισμούς, έμεινε έξω ο Άβιλα που έδειξε ανέτοιμος. 

Μοιάζει βέβαιο ότι θα είναι στην επόμενη ευρωπαϊκή λίστα αφού θα έχει περάσει χρόνος και θα έχει ενσωματωθεί πλήρως με την ομάδα. Βεβαίως, πρέπει και ο ίδιος να δείξει ότι θα είναι πολύ καλύτερα. Το βασικό είναι να δείχνει αμυντική συνέπεια γιατί με τον Κένι Λαλά αυτό έλειψε πάρα πολύ από την ομάδα καθώς ο Γάλλος ήταν μόνιμη πηγή κινδύνων για την εστία του Ολυμπιακού. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ένας εξτρέμ 20 εκατομμυρίων για τον Ολυμπιακό

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News