Ολυμπιακός Μεταγραφές: Ένας εξτρέμ 20 εκατομμυρίων στη λίστα των πρωταθλητών

Ντόντι Λουκεμπάκιο. Η SportDay της Πέμπτης (14/7) αποκάλυψε ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είναι στη λίστα των υποψήφιων προς απόκτηση εξτρέμ από τον Ολυμπιακό. Το βράδυ της Τετάρτης (13/7) στη γερμανική πιάτσα μάνατζερ (αλλά και σε ενημέρωση της Χέρτα προς ρεπόρτερ) αναφέρονταν με σιγουριά και το όνομα των πρωταθλητών της Super League μεταξύ των συλλόγων που εξέφρασαν ενδιαφέρον για τον παίκτη.

Ποιός είναι ο Ντόντι Λουκεμπάκιο; Πρόκειται για 24χρονο διεθνή Βέλγο εξτρέμ. Είναι αρκετά ψηλός (1.87μ.) και παρότι αριστεροπόδαρος αγωνίζεται κυρίως στο δεξί φτερό αλλά προφανώς παίζει παντού. Δηλαδή παίζει και ως αριστερό εξτρέμ αλλά και στην κορυφή της επίθεσης. Το καλοκαίρι του 2019 η Χέρτα έδωσε 20 εκατ.ευρώ (!) για να τον πάρει από τη Γουότφορντ και πέρυσι τον δάνεισε στη Βόλφσμπουργκ όπου είχε 29 συμμετοχές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Μπαγκαλιάνης και ο… ανθέλληνας Μαρτίνς

Αποτελεί γέννημα θρέμμα των ακαδημιών της Άντερλεχτ ενώ έχει περάσει και από Τουλούζ, Σαρλερουά και Φορτούνα Ντίσελντορφ. Η χρηματιστηριακή του αξία αυτή τη στιγμή υπολογίζεται σε 7,5 εκατ.ευρώ. Ο Λουκεμπάκιο, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι του 2024, ψάχνει ένα restart στην καριέρα του.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιβεβαίωση sportday.gr για Τικίνιο

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News