Ολυμπιακός Μεταγραφές: Όταν ο Λουκεμπάκιο «σκότωσε» Μπάγερν και Νόιερ και έγραψε ιστορία

Ο Ντόντι Λουκεμπάκιο, ο παίκτης που αποκάλυψε η SportDay ότι απασχολεί σοβαρά τον Ολυμπιακό για την ενίσχυση στα φτερά της επίθεσης, δεν είναι μια συνηθισμένη περίπτωση παίκτη. Όπως σημειώναμε σε πρόσφατο άρθρο η Χέρτα έδωσε 20 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει το καλοκαίρι του 2019 κι αυτό λέει πολλά για την αξία του. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού στον γ’ προκριματικό

Πέρα απ’ αυτό, ο 24χρονος διεθνής Βέλγος έχει και μερικές πολύ ξεχωριστές στιγμές. Στις 24 Νοέμβρη του 2018 έγραψε ιστορία κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου μέσα στην περίφημη Allianz Arena. Ως παίκτης της Φορτούνα Ντίσελντορφ (σ.σ.: δανεικός τότε από τη Γουότφορντ, ακόμα δεν τον είχε αποκτήσει η Χέρτα) αφενός είχε γίνει ο πρώτος παίκτης στην μέχρι τότε ιστορία της Μπουντεσλίγκα που πετύχαινε χατ-τρικ κόντρα στον Μάνουελ Νόιερ και αφετέρου και ο πρώτος, μετά τον Έμπε Σαντ της Σάλκε το 2001, που πετύχαινε χατ-τρικ κόντρα στους Βαυαρούς!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ιταλική ομάδα που «δίνει» 10 εκατομμύρια για Μαντί

«Είναι υπέροχο το συναίσθημα, ξέραμε ότι παίζουμε κόντρα στη μεγαλύτερη γερμανική ομάδα αλλά ήρθαμε στο Μόναχο πιστεύοντας», δήλωσε ο Λουκεμπάκιο μετά το ματς. Το εκπληκτικό είναι ότι ο Λουκεμπάκιο ήταν εκείνος που το 2019, στην πρεμιέρα της Χέρτα στη Μπουντεσλίγκα της σεζόν 2019/20 κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου, σκόραρε το 1ο γκολ σε εντός έδρας ισοπαλία με 2-2.  

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News