Ολυμπιακός: Μαντί κάντο όπως το 2020

Ήταν Ιούνιος 2020. Λόγω του πρώτου ξεσπάσματος covid-19 η σεζόν είχε… σπάσει στα δύο και η απόσταση μεταξύ του 1ου και του 2ου ημιτελικού κυπέλλου του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ ήταν 3,5 μήνες!

Στις 4 Μάρτη είχαν παίξει στην Τούμπα (3-2 ο ΠΑΟΚ), στις 24 Ιούνη έγινε η ρεβάνς στο Γ.Καραϊσκάκης. Σ’ εκείνη τη ρεβάνς ο παίκτης που έβαλε φαρδιά την υπογραφή του στη νίκη-πρόκριση (2-0) των ερυθρόλευκων επί των ασπρόμαυρων ήταν αυτός για τον οποίο γίνεται πολλή κουβέντα φέτος λόγω των μέτριων ή κακών του εμφανίσεων, ο Μαντί Καμαρά.

Είχε… σφυγμό

Χθες (21/4) στον α’ ημιτελικό ο Αφρικανός είχε… σφυγμό. Δεν εντυπωσίασε, με βάση την αξία του, αλλά το πάλεψε και ειδικά στο β’ ημίχρονο μπορεί να πει κανείς ότι ήταν καλός. Σ’ εκείνη τη ρεβάνς λοιπόν ο Μαντί είχε την ασίστ για το 1-0 του Μασούρα και ο ίδιος ήταν που τέλειωσε οριστικά και αμετάκλητα την πρόκριση στον τελικό με ένα ωραίο προσωπικό του γκολ στο 85′.

Πως είχε παρατάξει τον Ολυμπιακό ο Πέδρο Μαρτίνς σ’ εκείνο το ματς; Με διάταξη 4-2-3-1 και τους Σα, Τσιμίκα, Μπα, Σεμέδο, Ομάρ, Γκιλιέρμε, Μαντί, Μπουχαλάκη, Λοβέρα, Μασούρα, Ελ Αραμπί. Ως αλλαγές είχαν χρησιμοποιηθεί Φορτούνης, Ρατζέλοβιτς, Χασάν και Καφού.

Έχει… ανάγκη έναν Κάιπερς η ρεβάνς

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο σπουδαίος Ολλανδός, Μπιορν Κάιπερς και η αλήθεια είναι πως και η τωρινή ρεβάνς του Φαλήρου έχει ανάγκη έναν σπουδαίο και πέρα από κάθε αμφισβήτηση ικανό διαιτητή.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σόμογλου: Να γεμίσει με Γκάρι, όχι Ονιεκουρού

Γρομητσάρης: Σε καλύτερο φε-Γκάρι

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News