Ολυμπιακός: Ο κορυφαίος Έλληνας και ο σοκαριστικά καλός

Ο Γιώργος Μασούρας… έκλεψε τις εντυπώσεις από τον Φώτη Κίτσο στη ρεβάνς Κυπέλλου Ελλάδας του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό

Σπάνια μια ρεβάνς Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ ενός ξεκάθαρου φαβορί λόγω ονόματος όπως ο Ολυμπιακός και ενός ξεκάθαρου αουτσάιντερ όπως ο Παναιτωλικός δίνει αφορμές για τόση πολλή και ωραία κουβέντα όπως έδωσε αυτή του Γ.Καραϊσκάκης που κρίθηκε στην παράταση υπέρ του φαβορί.

Είναι πολλά τα πρόσωπα στα οποία μπορεί να σταθεί κανείς. Ο Πέδρο Μαρτίνς φυσικά που συμπλήρωσε 200 ματς στον πάγκο του Ολυμπιακού και βαδίζει ολοταχώς να γίνει το Νο1 της ιστορίας των ερυθρολεύκων.

Μασούρας ο κορυφαίος Έλληνας του Ολυμπιακού και όχι μόνο!

Ο Γιώργος Μασούρας που επιβεβαίωσε ότι είναι ο κορυφαίος Έλληνας ποδοσφαιριστής την τελευταία διετία και ο οποίος πήρε από το χέρι τον Ολυμπιακό για να τον στείλει στα ημιτελικά. Ο Μπαντιουγκού Φαντιγκά που «μπήκε» στο ματς λες και είχε άλλες τουλάχιστον 100 συμμετοχές με την ομάδα και καμιά 20αριά ματς στα πόδια του φέτος ως βασικός και στην πραγματικότητα δεν είχε τίποτα! Ένα γκολ κι ένα δοκάρι πριν καλά συμπληρωθούν 6 λεπτά αγώνα!

Ο Βασίλης Σουρλής ο οποίος υπήρχαν πολλές στιγμές που έδειχνε να κρατάει το κέντρο του Ολυμπιακού μόνος του και ακόμα περισσότερο μετά την είσοδο των Μαντί και Κούντε οι οποίοι αμφότεροι ήταν… αόρατοι, ούτε μισή θετική ενέργεια.

Υπερβολές; Όχι και τόσο

Και φυσικά ο Φώτης Κίτσος. Έχω ακούσει και διαβάσει ουκ ολίγες υπερβολές μετά το φινάλε του αγώνα για τον πιτσιρικά που αν θυμηθείς αναλυτικα το ματς δεν μοιάζουν και τόσο τέτοιες, δηλαδή υπερβολές… Μέχρι και νέο Τσιμίκα τον αποκάλεσαν, συνηθίζουμε να προσπαθούμε να συγκρίνουμε τωρινούς με προηγούμενους και να βρίσκουμε… σωσίες ώστε να γίνεται κατανοητό τι εννοούμε. Νομίζω ωστόσο ότι τον αδικούμε τον πιτσιρικά. Πραγματικά ήταν… σοκαριστικά καλή η εμφάνισή του αν σκεφτεί κανείς ένα προς ένα τα δεδομένα. Η σιγουριά στο παιχνίδι του και η άνεσή του παρέπεμπαν σε έτοιμο και έμπειρο παίκτη με αρκετές ώρες… πτήσης στην πρώτη ομάδα. Αν κάποιος δικαιούται να λέει ότι ο Μασούρας του… έκλεψε τις εντυπώσεις και τον τίτλο του καλύτερου νομίζω είναι ο Κίτσος σ’ ένα ματς που, επαναλαμβάνω, υπάρχουν ουκ ολίγα πρόσωπα που σου δίνουν αφορμή για να τα κουβεντιάσεις.

Τώρα τι θα κάνει ο Ολυμπιακός με ΠΑΟΚ;

Ο Ολυμπιακός, όπως είχαμε τονίσει πολλάκις, πριν ακόμα και από το πρώτο ματς στο Αγρίνιο, πήρε μια πρόκριση για την οποία δεν… καίγονταν. Τώρα λοιπόν που βρίσκει απέναντί του τον ΠΑΟΚ στα ημιτελικά μένει να δούμε αν θα συνεχίσει να διαχειρίζεται το κύπελλο με την ίδια λογική, δηλαδή βλέποντάς το ως τη διοργάνωση των ευκαιριών, που σημαίνει ότι θα δούμε ξανά Κίτσους και Φαντιγκάδες στην 11άδα ή θα πάει με τους πιο έμπειρους. Την απάντηση θα την δώσει ο Πέδρο Μαρτίνς φυσικά, όχι εμείς…

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Μασούρας θέλει το νταμπλ, σπίτι του.

Μαρτίνς: Δεν ήταν εύκολο.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News