Πέδρο Μαρτίνς: «Δεν ήταν εύκολο να κερδίσουμε τον Παναιτωλικό»

Χαρούμενος τόσο για την πρόκριση, όσο και για τα 200 παιχνίδια του στον πάγκο των πρωταθλητών Ελλάδας, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο προπονητής των Πειραιωτών, Πέδρο Μαρτίνς.

Την δύσκολη πρόκριση, απέναντι στον Παναιτωλικό, κατάφερε να πάρει ο Ολυμπιακός, με τη νίκη του με 3-1 στην παράταση, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιώργο Μασούρα, ο οποίος πέτυχε 2 πολύ σημαντικά γκολ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, τόνισε πως μόνο εύκολη δεν ήταν αυτή η νίκη και πρόκριση απέναντι στον Παναιτωλικό, ενώ δεν έκρυψε τη χαρά του για τα 200 παιχνίδια στον πάγκο των πρωταθλητών Ελλάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Σήμερα ήταν δύσκολο δεν ήταν εύκολο να κερδίσουμε τον Παναιτωλικό. Έχει ποιότητα, έχει πολύ καλή φυσική κατάσταση και μας δυσκόλεψε. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί, όμως ο Παναιτωλικός στο δεύτερο μέρος κατάφερε να πιέσει και να ισοφαρίσει. Ευτυχώς πήγαμε στην παράταση. Πίστευα ότι θα ανταποκριθούμε στο δεύτερο μέρος και δεν το κάναμε. Πιστεύω ότι ο Παναιτωλικός ήταν μια πολύ καλή ομάδα».

Για τα νέα πρόσωπα: «Είχαμε πολλά νέα παιδιά που χρειάζονταν παιχνίδια για να βρουν ρυθμό. Αυτή ήταν μια ιδανική ευκαιρία για να τους δώσουμε χρόνο συμμετοχής. Όσοι βρίσκονται στον πάγκο του Ολυμπιακού αξίζουν να βρίσκονται εκεί και αξίζουν να παίζουν και χάρηκα που ανταποκρίθηκαν σε μεγάλο βαθμό σήμερα».

Για τα παιχνίδια 200 του στον Ολυμπιακό: «Είμαι ευτυχισμένος που έχω καθοδηγήσει σε 200 παιχνίδια τον Ολυμπιακό, τα έχω απολαύσει και πραγματικά με κάνουν ευτυχισμένο που τα πέτυχα».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News