Ολυμπιακός: Η θέση... εκκίνησης του Φαντιγκά τη νέα σεζόν

Ολυμπιακός: Η θέση… εκκίνησης του Φαντιγκά τη νέα σεζόν στη Super League

Χθες (21/5) αναφερθήκαμε στη θέση εκκίνησης του Αγκιμπού Καμαρά τη νέα σεζόν στον Ολυμπιακό, σύμφωνα τουλάχιστον μ’ αυτά που σκέφτεται το τεχνικό τιμ των πρωταθλητών με πρώτο τον Πέδρο Μαρτίνς. Σήμερα είναι η σειρά να μιλήσουμε για τον Μπαντιουγκού Φαντιγκά. Έναν παίκτη που αποτελεί σπουδαίο πρότζεκτ για τους ερυθρόλευκους. 

Μια μεταγραφική… βόμβα με σιγαστήρα αφού «εκλάπη» από την β’ ομάδα της Παρί σεν Ζερμέν και από τις πρώτες προπονήσεις στο Ρέντη έκανε τον Πέδρο Μαρτίνς να ξετρελαθεί μαζί του. Αυτό που σίγουρα πρέπει να βελτιώσει ο 21χρονος Γάλλος (με καταγωγή από το Μάλι) είναι το επίπεδο του επαγγελματισμού του και της διάθεσης για προπόνηση. Και έχει ήδη πάρει τα πρώτα… μηνύματα για πολλή περισσότερη και πιο σκληρή δουλειά τη νέα σεζόν αν θέλει να κάνει τη διαφορά και να γίνει για τα καλά μέλος της πρώτης ομάδας. 

Κυρίως 10άρι ή…; 

Από εκεί και έπειτα, ενδιαφέρον έχει η θέση που θα τον βλέπουμε. Ρίχνοντας κανείς μια ματιά στο transfermarkt, βλέπει ότι ο Φαντιγκά αγωνίζεται κυρίως στη θέση 10. Και δευτερευόντως στο δεξί φτερό της επίθεσης. Κατά πως φαίνεται ωστόσο, στο ξεκίνημα της νέας σεζόν και δη την προετοιμασία, ο Πέδρο Μαρτίνς θα τεστάρει τον Γάλλο κυρίως στα φτερά, ακόμα και το αριστερό. Και ύστερα θα καταλήξει για το που μπορεί να του φανεί χρήσιμος.   

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο περιζήτητος Λάρσεν, ο Έλληνας Μπάλντοκ και όχι μόνο για δεξιά

Η θέση… εκκίνησης του Αγκιμπού τη νέα σεζόν.

Έδωσε τη λίστα του ο Μοντέστο.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News