Ολυμπιακός: Παρέδωσε τη λίστα του ο Μοντέστο

Ο Φρανσουά Μοντέστο «κάνει» μεταγραφές 365 μέρες το χρόνο. Όταν λέμε κάνει μεταγραφές εννοούμε: ψάχνει και προετοιμάζεται για παν ενδεχόμενο. Λογικό είναι. Επικεφαλής τμήματος σκάουτινγκ μιας ομάδας όπως ο Ολυμπιακός είναι, πως να μην είναι στην… τσίτα διαρκώς.

Ο Κορσικανός γουστάρει αυτό που κάνει. Του αρέσει να παίζει ρόλο. Βεβαίως δεν είναι αλάνθαστος. Ποιός είναι; Στο 100% δική του επιλογή είναι ο Κένι Λαλά. Ένα πανάκριβο αγωνιστικά και οικονομικά λάθος. Και ο Ντρέγκερ δικός του ήταν όπως και ο Καρμπόβνικ. Όμως, στον αντίποδα, δικός του είναι και ο Εμβιλά. Δικοί του και οι Σισέ, Μαντί και Αγκιμπού Καμαρά.

Κάπου κερδίζεις, κάπου χάνεις, δεν γίνεται να είσαι καλός σε όλα. Παρεμπιπτόντως, ο Μοντέστο είναι πανέτοιμος για ένα ακόμα καυτό μεταγραφικό καλοκαίρι. Οι πληροφορίες λένε ότι έχει ήδη παραδώσει τις λίστες του με τους παίκτες που θεωρεί ότι αξίζουν να γίνουν μέλη του ρόστερ του Ολυμπιακού. Έχει προτείνει / εισηγηθεί ήδη παίκτες για κάθε θέση απ’ αυτές που ψάχνει ο πρωταθλητής. Για να δούμε…

Γιατί από την αποτελεσματικότητα των δικών του εισηγήσεων δεν αποκλείεται να εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό και η συνολική ευστοχία των πρωταθλητών στο μεταγραφικό παζάρι. Άλλωστε, άπαντες στον Πειραιά έχουν αντιληφθεί ότι δεν επιτρέπονται φέτος λάθη σαν αυτά του περσινού καλοκαιριού. Το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη έχει περάσει προς όλους! 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News