Ολυμπιακός Μεταγραφές: Ο περιζήτητος Λάρσεν, ο Έλληνας Μπάλντοκ και όχι μόνο για δεξιά

Μία από τις θέσεις που θέλει να ενισχυθεί με 11αδάτο παίκτη ο Ολυμπιακός είναι εκείνη του δεξιού μπακ όπου ο Κένι Λαλά αποδείχθηκε πολύ κατώτερος του αναμενομένου. Οι ερυθρόλευκοι έχουν ήδη κάνει λίστα υποψήφιων προς απόκτηση παικτών στην οποία βρίσκονται φρέσκα ονόματα αλλά και παλαιότερα.

Στην πρώτη κατηγορία ανήκει αυτό του 31χρονου Δανού, Γενς Στρίγκερ Λάρσεν, που τέλειωσε το συμβόλαιό του με την Ουντινέζε και ψάχνει μια νέα πρόκληση στην καριέρα του μετά από μερικά χρόνια στο Καμπιονάτο.

Η αποκάλυψη του sportday.gr και ο δύσκολος

Στη δεύτερη κατηγορία είναι του Τζορτ Μπάλντοκ, όνομα που αποκάλυψε το sportday.gr την 1η Αυγούστου του 2021 και έκτοτε δεν έχει βγει ποτέ από την ερυθρόλευκη λίστα. Η περίπτωση του 29χρονου Άγγλου της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ έχει κάνει κλικ στους Πειραιώτες αφενός γιατί είναι ένας πραγματικά καλός και αξιόπιστος μπακ και αφετέρου γιατί έχει ελληνική ρίζα που του δίνει κατά πως φαίνεται και ελληνικό διαβατήριο.

Αμφότεροι αρέσουν και μάλιστα πολύ. Το κακό με τον Λάρσεν είναι ότι ως ένας εξαιρετικός μπακ που κυκλοφορεί ελεύθερος έχει ήδη δεχθεί… πολιορκία από πολλές ομάδες και όταν γίνεται… πλειστηριασμός τα ποσά ξεφεύγουν. Ποιές ομάδες φέρονται να τον θέλουν; Στη λίστα, σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, είναι η PSV Αϊντχόφεν, η Φέγενορντ και η Κολονία. Και πιθανώς υπάρχουν κι άλλες.

Το σίγουρο είναι ότι ο Ολυμπιακός θα την ψάξει πολύ την περίπτωση του δεξιού μπακ γιατί μετά τον Ομάρ δεν έφτασε στο επίπεδο που ήθελε στη συγκεκριμένη θέση.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η θέση εκκίνησης του Αγκιμπού τη νέα σεζόν.

Παρέδωσε τη λίστα του ο Μοντέστο.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News