Ολυμπιακός: Η εξήγηση για τις χαμηλές «πτήσεις» του Αγκιμπού Καμαρά

Ένα λάθος για κάθε σωστή πάσα προς την επίθεση είχε ο Αγκιμπού Καμαρά κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο εξ’ αναβολής ματς της 17ης αγωνιστικής της Super League. Συνολικά 4 ήταν οι σωστές του πάσες, άλλα τόσα και τα λάθη του.

Φυσιολογικά λοιπόν ο Πέδρο Μαρτίνς τον αντικατέστησε στο ημίχρονο της αναμέτρησης βάζοντας στη θέση του τον Ματιέ Βαλμπουενά με τα γνωστά εντυπωσιακά αποτελέσματα αφού το 0-0 του α’ ημιχρόνου μετατράπηκε στο επιβλητικό 5-1 του φινάλε. Είχε κι ένα κλέψιμο και από ένα φάουλ, εις βάρος και υπέρ. Για 45 λεπτά ήταν λίγα και ειδικά για τον παίκτη που θαυμάσαμε όλοι.

Θα πάρει κι άλλο… ρεπό από Μαρτίνς

Αυτή δεν ήταν η πρώτη μέτρια εμφάνιση του νεαρού ποδοσφαιριστή. Προηγήθηκαν κι άλλες. Ούτε στο Βόλο ήταν καλός παίζοντας 76 λεπτά ούτε φυσικά στη ρεβάνς με την Αταλάντα στο Γ.Καραϊσκάκης μένοντας στο γήπεδο επί 90 λεπτά. Τι τρέχει; Απλό είναι. Κούραση αισθάνεται. Ένας παίκτης που πέρυσι ουσιαστικά δεν έπαιξε καθόλου, φέτος μετράει ήδη 2.546 λεπτά συμμετοχής. Είναι τεράστια η διαφορά και σωματικά αλλά και ψυχολογικά.

Γι’ αυτό και είναι πιθανόν να δούμε τον Αγκιμπού να παίρνει… ρεπό από τον Μαρτίνς σε κάποια από τα αμέσως επόμενα ματς. Μόνο έκπληξη δεν θα είναι να βρίσκεται εκτός αποστολής με τον Άρη την Κυριακή και ίσως μείνει εκτός για 1-2 ματς ακόμα ώστε να «φρεσκαριστεί» σωματικά και πνευματικά.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γρομητσάρης: Ο Βρουσάι μπορεί να (προσ)περάσει Λαλά

Μαρτίνς: 100 νίκες στο πρωτάθλημα, έτοιμος να περάσει και τον Μπάγεβιτς!

Σωκράτης: Να το πάρουμε αήττητοι

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News