Σωκράτης Παπασταθόπουλος: «Στόχος να μπούμε αήττητοι και να μείνουμε αήττητοι στα πλέι-οφ»

Σωκράτης Παπασταθόπουλος: «Στόχους να μπούμε αήττητοι και να μείνουμε αήττητοι στα πλέι-οφ» δήλωσε ο στόπερ του Ολυμπιακού Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Για την νίκη της ομάδας του απέναντι στον Αστέρας Τρίπολης με 5-1, αλλά και για τα επόμενα παιχνίδια, όπως και για τον στόχο του Ολυμπιακού, μίλησε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να πάρουν μια ακόμη νίκη και σε συνδυασμό με την ισοπαλία του ΠΑΟΚ, κόντρα στην ΑΕΚ, κατάφερε να ξεφύγει στο +15 από τη δεύτερη θέση, ενώ παράλληλα διεύρυνε και το αήττητο του, κάτι με το οποίο θα ήθελαν να τελειώσουν τη σεζόν, όπως έκανε γνωστό ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα κεντρικού αμυντικού:

«Για μένα και την ομάδα είναι το πιο σημαντικό κομμάτι να είμαστε αήττητοι και να μη δεχόμαστε γκολ. Στόχος είναι να μπούμε αήττητοι και να μείνουμε αήττητοι στα playoffs.

Σήμερα ήμασταν μπροστά πάρα πολύ καλοί κι αυτό φάνηκε κι από το σκορ. Θέλουμε να βγάζουμε πιο πολλές φάσεις και να παίζουμε πιο καλό ποδόσφαιρο. Ήταν σημαντικό το πρώτο γκολ, όχι επειδή το έβαλα εγώ. Δεχτήκαμε γκολ μετά από πολλά παιχνίδια στο πρωτάθλημα όμως και δεν το θέλαμε. Θα κοιτάξουμε στα επόμενα παιχνίδια να βελτιωθούμε αμυντικά και συνολικά. Στις ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό, θα πρέπει να κοιτάς πάντα όχι μόνο μπροστά, αλλά και πίσω. Ότι έχουμε την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα δεν μου λέει κάτι, πρέπει να βελτιωνόμαστε συνέχεια».

Για τον Βαλμπουενά: «Έχει μεγάλη ικανότητα στις στημένες φάσεις, έχει εμπειρία και μας δίνει ενέργεια. Δείξαμε ότι επιθετικά μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News