Ολυμπιακός: Από τι εξαρτάται η παραμονή ή όχι του Βαλμπουενά

Αιφνιδίασε ο Πέδρο Μαρτίνς μετά τη λήξη του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης που είχε αναβληθεί για την 17η αγωνιστική της Super League. Ο αιφνιδιασμός αφορούσε στην εισήγησή του για παραμονή του Ματιέ Βαλμπουενά για έναν ακόμα χρόνο.

Γνωστό για Γιουσέφ και Αβραάμ

Για τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί ήταν δεδομένη και γνωστή καιρό η επιθυμία του. Για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο σας είχε ενημερώσει το sportday.gr και η SportDay εδώ και μερικές εβδομάδες.

Για τον Γάλλο ωστόσο δεν το περιμέναμε γιατί ο Ματιέ είχε μείνει ξεκάθαρα πίσω το προηγούμενο διάστημα στις προτιμήσεις του 51χρονου τεχνικού. Όμως ο Μαρτίνς εκτιμά κι άλλα πράγματα, πέρα από τα ποιοτικά και ουσιαστικά διαστήματα στους αγώνες. Εκτιμά την αύρα του Γάλλου στα αποδυτήρια και τον χαρακτήρα νικητή που διαθέτει.

Η… μπάλα ξανά στα πόδια του

Πλέον η μπάλα είναι στα… πόδια του Ματιέ. Από ‘κείνον εξαρτάται αν θα μείνει. Αποκλειστικά από ‘κείνον. Τι εννοούμε; Εφόσον ο Μαρτίνς έκανε εισήγηση για παραμονή, η διοίκηση θα του κάνει πρόταση ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο, αν δεν του την έχει ήδη κάνει. Αυτό που απομένει να διαπιστώσουμε είναι η διάθεση του Βαλμπουενά. Αν θα την αποδεχθεί επειδή, προφανώς και λογικά, θα είναι σαφώς μικρότερη οικονομικά απ’ αυτή που του έγινε πέρυσι για να μείνει φέτος. Ο Ματιέ αποφασίζει…

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αβραάμ, πάμε ένα… γύρο ακόμα;

Μαρτίνς: Έχω ζήτησει να μείνουν Βαλμπουενά, Αβραάμ και Ελ Αραμπί.

Η εξήγηση για τις χαμηλές… πτήσεις του Αγκιμπού.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News