Πέδρο Μαρτίνς: «Έχω ζητήσει να μείνουν Αβραάμ, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί»

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση που πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης και τη νίκη που πήρε με 5-1 στο Καραϊσκάκη για τη Super League.

Όπως όμως ήταν αναμενόμενο, στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε αργότερα διαδικτυακά η συζήτηση πήγε στον Ματιέ Βαλμπουενά και την εμφάνιση που πραγματοποίησε. Ρωτήθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς από το sportday.gr αν έχει μιλήσει με τον Γάλλο για την παραμονή του για ακόμη έναν χρόνο, με τον Πορτογάλο τεχνικό να απαντά όχι μόνο για τον Βαλμπουενά, αλλά και για τους Γιουσέφ Ελ Αραμπί, Αβραάμ Παπαδόπουλο.

Επιβεβαιώνοντας και το ρεπορτάζ του sportday.gr για τη συζήτηση που έχει γίνει για ανανέωση του Αβραάμ Παπαδόπουλου.

«Ποδοσφαιρικά εγώ τους ζήτησα, οικονομικά είναι άλλο κομμάτι»

«Δεν είναι μόνο ο Βαλμπουενά είναι και άλλοι παίκτες σημαντικοί παρά την ηλικία τους. Προσφέρουν πολλά, είναι οι Ματιέ, Γιουσέφ, Αβραάμ σημαντικοί για εμάς και ξέρουν ότι τους θέλουμε για έναν χρόνο.

Όλοι ξέρουν ότι ο προπονητής τους θέλει, είναι ενήμεροι, όμως άλλο το ποδοσφαιρικό θέμα και άλλο το οικονομικό θέμα το οποίο θα το συζητήσουν οι παίκτες με τη διοίκηση. Αυτό είναι ένα θέμα το οποίο θα πρέπει να αναλυθεί περαιτέρω στη συνέχεια».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News