Έμπανι Μπρίτζες: Η απάντηση της σε hater - «Παρασύρθηκες από το στήθος μου και δεν βλέπεις τις ικανότητες»

Έμπανι Μπρίτζες: Η απάντηση της σε hater – «Παρασύρθηκες από το στήθος μου και δεν βλέπεις τις ικανότητες» όλο το παρασκήνιο

Στην αντεπίθεση για ακόμη μια φορά η Έμπανι Μπρίτζες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:ΜΑΡΚΟ ΛΙΒΑΓΙΑ: O γάμος με την 41χρονη πρώην Μις Κροατία και μητέρα των δυο παιδιών του

H 35χρονη πυγμάχος από την Αυστραλία παρά τις μεγάλες διακρίσεις της στο ρινγκ, γίνεται συχνά θύμα σεξιστικών επιθέσεων εξαιτίας του πληθωρικού παρουσιαστικού της.

Μάλιστα, η νικήτρια της ζώνης της κατηγορίας της απάντησε με αποστομωτικό τρόπο σε έναν χρήστη του twitter που ειρωνεύτηκε τις ικανότητες της: «Έκανα λάθος για την Έμπανι Μπρίτζες. Είναι αρκετά καλύτερη από όσο φανταζόμουν πως είναι», ανέφερε, με την Αυστραλή να του απαντάει: «Πρέπει να παρασύρθηκες από το στήθος μου και δεν μπορούσες να δεις τις ικανότητές. Μην ανησυχείτε , δεν είσαι ο μόνος, πολλοί haters υπάρχουν εκεί έξω που δεν μπορούν να δουν πέρα από το στήθος. Χαίρομαι που μπορείτε να δείτε πως κάνατε λάθος»

 

Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που η διάσημη πυγμάχος, τοποθετείται πάνω σε θέματα που αφορούν τον σεξισμό στον αθλητισμό. «Με έχουν κάνει στερεότυπο λόγω της εξωτερικής μου εμφάνισης – “τα όμορφα κορίτσια δεν μπορούν να κάνουν πυγμαχία και να είναι έξυπνα”. Για να πούμε την αλήθεια, αν φορούσα ό,τι φορούν όλες, ο κόσμος δεν θα ενδιαφερόταν. Θα ήμουν άλλη μια πυγμάχος. Προσπαθώ να φέρω κόσμο στο άθλημα», είχε τονίσει συγκεκριμένα σε παλαιότερη συνέντευξή της.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη She Can Do Both (@she_can_do_both)

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News