Μάρκο Λιβάγια: O γάμος με την 41χρονη πρώην Μις Κροατία και μητέρα των δυο παιδιών του

Μάρκο Λιβάγια: O γάμος με την 42χρονη πρώην Μις Κροατία και μητέρα των δυο παιδιών του Lifestyle, gossip, ΑΕΚ, Χάιντουκ

Σύμφωνα με τα Μέσα της Κροατίας ο πρώην άσος της ΑΕΚ θα παντρευτεί την επί οκτώ χρόνια σύντροφό του, Ίρις Ράισιτς στις 2 Μαϊου!

Ο γάμος θα πραγματοποιηθεί στο Σπλιτ. Κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι ένας παιδικός φίλος του Λιβάγια, αλλά και η δημοσιογράφος Λάνα Πάβιτς. Έχει γίνει γνωστό πως στο πάρτι, θα τραγουδήσει η Γελένα Ρόζγκα. Να θυμίσουμε πως το ζευγάρι έχει δύο παιδιά μαζί. 

Ποια είναι η μέλλουσα σύζυγός του Λιβάγια

Η Ίρις Ράισιτς είναι μοντέλο και μάλιστα, βγήκε Μις Κροατία το 1997. Δεν είναι η πρώτη σχέση που κάνει με ποδοσφαιριστή καθώς είχε αρραβωνιαστεί τον Κρουνοσλάβ Λόβρεκ με τον οποίο ήταν 12 χρόνια μαζί.

Χώρισε το 2011 και ένα χρόνο αργότερα άρχισε να βγαίνει με τον ποδοσφαιριστή Νίκολα Ποκρίβακ. Τον Μάρκο Λιβάγια τον γνώρισε το 2014. Μαζί έχουν δυο παιδιά.

Πέρασαν τον περισσότερο χρόνο τους μαζί στην Ελλάδα καθώς ο Λιβάγια ήταν στην ΑΕΚ και μετά στα Κανάρια Νησιά. Πολλοί θαυμαστές του Λιβάγια λένε πως η σύζυγός του, τον επηρεάζει αρκετά και γι αυτό ο αθλητικός διευθυντής της Χάιντουκ είχε πει:

«Αυτή είναι μια πολύ σημαντική μέρα για τον σύλλογο, είμαστε χαρούμενοι που υπογράψαμε μακροχρόνιο συμβόλαιο με τον Μάρκο Λιβάγια. Ήταν η επιθυμία μας αλλά όχι μόνο για εμας αλλά και των οπαδών. Ευχαριστώ τον Μάρκο, τη σύζυγό του Ίρις και όλη την οικογένειά του που πίστευαν στη Χάιντουκ και σε αυτό που κάνουμε».

Παρά τη διαφορά ηλικίας, αναπτύχθηκε μια αγάπη μεταξύ τους που τους οδηγεί στα σκαλιά της εκκλησίας. Η Ίρις είχε σταματήσει το μόντελινγκ και έγινε γυμνάστρια του Λιβάγια.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News