ΕΜΠΑΝΙ ΜΠΡΙΤΖΕΣ: Η Αυστραλή πυγμάχος έβγαλε «νοκ άουτ» έναν σεξιστή θαυμαστή της

Η δημοφιλής πυγμάχος Έμπανι Μπρίτζες «έβαλε στη θέση του» ένανα αγενή χρήστη των σόσιαλ μίντια

Η 35χρονη αθλήτρια από την Αυστραλία διαθέτει πολλούς θαυμαστές σε ολόκληρο τον κόσμο, τόσο για τα αγωνιστικά της προσόντα όσο και για την εντυπωσιακή της εμφάνιση στα ρινγκ. Ένας εκ των χρηστών του Twitter ωστόσο «υπερέβη τα εσκαμμένα», κάνοντας της ένα απρεπές και σεξιστικό σχόλιο.

Συγκεκριμένα, διερωτήθη αν το στήθος της «Blonde Boxer» θα «εκρήγνυτο» σε περίπτωση που κάποιος την χτυπούσε δυνατά. Φυσικά, η Έμπανι Μπρίτζες δεν το άφησε να… πέσει κάτω, απαντώντας: «Ναι, θα εκραγούν σαν μεγάλα μπαλόνια με νερό και θα πνίξουν με σιλικόνη την αντίπαλο μου».

Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που η διάσημη πυγμάχος που διαθέτει ρεκόρ 7-1 νικών, τοποθετείται πάνω σε θέματα που αφορούν τον σεξισμό στον αθλητισμό. «Με έχουν κάνει στερεότυπο λόγω της εξωτερικής μου εμφάνισης – “τα όμορφα κορίτσια δεν μπορούν να κάνουν πυγμαχία και να είναι έξυπνα”. Για να πούμε την αλήθεια, αν φορούσα ό,τι φορούν όλες, ο κόσμος δεν θα ενδιαφερόταν. Θα ήμουν άλλη μια πυγμάχος. Προσπαθώ να φέρω κόσμο στο άθλημα», είχε τονίσει συγκεκριμένα σε παλαιότερη συνέντευξή της.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News