Θοδωρής Βλάχος: «Η νίκη κόντρα στη Γιαντράν είναι αναγκαία»

Θοδωρής Βλάχος: Ο τεχνικός της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος, τόνισε πόσο αναγκαία και επιτακτική είναι η νίκη των «ερυθρολεύκων» κόντρα στη Γιαντράν Σπλιτ, το απόγευμα της Τετάρτης (23/2, 20.00)…

Ο τεχνικός της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος, τόνισε πόσο αναγκαία και επιτακτική είναι η νίκη των «ερυθρολεύκων» κόντρα στη Γιαντράν Σπλιτ, το απόγευμα της Τετάρτης (23/2, 20.00)…

Ο Ολυμπιακός, αύριο Τετάρτη (23/2), θα έρθει αντιμέτωπος με τη Γιαντράν Σπλιτ στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του Len Champions League, για τον Α’ Όμιλο της διοργάνωσης. Οι «ερυθρόλευκοι» θα προσπαθήσουν να επανέλθπουν στα θετικά αποτελέσματα, μετά από τις ήττες από τη Μπρέσια εντός και εκτός έδρας.

Σε δηλώσεις πριν την αναμέτρηση ο Θοδωρής Βλάχος έκανε ξεκάθαρο πως ο στόχος του Ολυμπιακού είναι να πάρει τη νίκη, την οποία χαρακτήρισε «επιτακτική» και «αναγκαία».

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας τεχνικός:

«Όσο λιγότερα παιχνίδια απομένουν ως το τέλος της φάσης των ομίλων για την πρόκριση στο Final-8, τόσο η ανάγκη για νίκη σε κάθε παιχνίδι, πλέον, είναι επιτακτική. Οι δύο τελευταίες ήττες μας έφεραν σε διαφορετική θέση και, πλέον, πρέπει αμέσως να επιστρέψουμε σε καλές εμφανίσεις και σε θετικά αποτελέσματα. Ξέρουμε, ότι στο Σπλιτ θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ δυνατή ομάδα και χρειαζόμαστε να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι για να φύγουμε με ένα θετικό αποτέλεσμα».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News