Ολυμπιακός: Όταν θριάμβευε σε Τούμπα και Emirates κι ας μη δικαιούνταν αναβολή

Ολυμπιακός: Όταν θριάμβευε σε Τούμπα και Emirates κόντρα σε ΠΑΟΚ και Άρσεναλ για Super League και Europa League κι ας μη δικαιούνταν αναβολή για ξεκούραση

Ο ΠΑΟΚ κατέθεσε αίτημα αναβολής του παιχνιδιού της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League με τον Ολυμπιακό λόγω του ότι έχει αγώνες στο Conference League και θέλει να είναι ξεκούραστος για να αποδώσει το καλύτερο που μπορεί. Προφανώς και έχει λογική (και βάση στον κανονισμό) το αίτημα του δικεφάλου και σε μια κανονική ποδοσφαιρικά (και όχι μόνο) χώρα θα έπρεπε να γίνεται κατανοητό απ’ όλους.

Όταν ο Ολυμπιακός είχε μεγαλύτερο… Γολγοθά

Ο δικέφαλος του βορρά ζητάει τώρα απ’ όλους να κατανοήσουν / αποδεχθούν τη λογική του αιτήματος ωστόσο κάποιος που δεν έχει κοντή μνήμη θυμάται πως δημοσιογραφικές «φωνές» του ΠΑΟΚ δεν έδειχναν ιδιαίτερη κατανόηση, συμπόνοια ή έννοια του fair play πριν από δύο χρόνια όταν ο Ολυμπιακός καλούνταν να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον δικέφαλο στην Τούμπα σ’ ένα ντέρμπι μισός τίτλος (και όχι όπως αυτό που έρχεται τώρα) ανάμεσα σε δύο απίστευτα δύσκολα ματς με την Άρσεναλ για τους 32 του Europa League. Από τις 20 ως τις 27/2/2020, μέσα σε μία εβδομάδα δηλαδή, ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε δύο φορές την Άρσεναλ, τη μία φυσικά στο Λονδίνο όπου πήρε επική πρόκριση στην παράταση, και ταξίδεψε και στην Τούμπα για τον ΠΑΟΚ (23/2).

Χωρίς Ευρώπη, χωρίς κόπωση αλλά έχασε

Αντιθέτως ο δικέφαλος εκείνη τη χρονιά είχε υποστεί έναν (από τους πολλούς τα τελευταία χρόνια) ντροπιαστικό αποκλεισμό από τη Σλόβαν Μπρατισλάβας στις 29 Αυγούστου! Δεν είχε λοιπόν ουσιαστικά καθόλου ματς εκείνη τη σεζόν και καμία κούραση και υποδέχονταν τον Ολυμπιακό… εν μέσω Άρσεναλ «επενδύοντας» στην κούραση των ερυθρολεύκων για μια νίκη που τον καθιστούσε φαβορί για τον τίτλο. Παρά την κόπωση ωστόσο οι ερυθρόλευκοι κέρδισαν 0-1 στην Τούμπα και ελάχιστες μέρες μετά έγραψαν ιστορία στο Emirates του Λονδίνου για το Europa League.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αίτημα αναβολής του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Γρομητσάρης: Η αποδοχή του προβλήματος από τον Μαντί και η λύση

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News