Παναθηναϊκός: Ανανέωσε για δύο χρόνια ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Παναθηναϊκός: Ανανέωσε το συμβόλαιο του για δύο χρόνια ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Είναι επίσημο: Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα συνεχίσει να προπονεί τον Παναθηναϊκό μέχρι τον Ιούνιο του 2024.

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη! Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα συνεχίσει να προπονεί τον Παναθηναϊκό για τα επόμενα δύο χρόνια, αφού συμφώνησε σήμερα με τον Γιάννη Αλαφούζο, μετά από συνάντηση που είχαν!

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχε… μαρτυρήσει εμμέσως την απόφαση του να συνεχίσει στο Τριφύλλι με τις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά απέμενε το διαδικαστικό κομμάτι.

Σήμερα ο Σέρβος έδωσε τα χέρια με τον Αλαφούζο και το μόνο που απομένει είναι η υπογραφή του νέου συμβολαίου, που θα πραγματοποιηθεί στις επόμενες ημέρες.

Αναύτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Μετά από συνάντηση που είχαν σήμερα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κ. Γιάννης Αλαφούζος και ο προπονητής της ομάδας, κ. Ivan Jovanovic, συμφωνήθηκε η επέκταση για ακόμα δύο χρόνια της συνεργασίας με τον κ. Jovanovic και το επιτελείο του! Επισφραγίστηκε έτσι η θετική διάθεση που υπήρχε και απομένει η ολοκλήρωση του τυπικού σκέλους με την υπογραφή του νέου συμβολαίου».

«Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Παναθηναϊκού και τον κ. Αλαφούζο για τη δυνατότητα να συνεχίσουμε με τους συνεργάτες μου το έργο που ξεκινήσαμε στον Παναθηναϊκό πριν από ένα χρόνο περίπου.

Επιθυμία μου είναι να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών του μεγάλου συλλόγου του Παναθηναϊκού και των εκατομμυρίων φιλάθλων του», είπε ο προπονητής του Τριφυλλιού μετά την επίτευξη της συμφωνίας.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News