ΠΑΟΚ: Οι λόγοι που οι «ασπρόμαυροι» έμειναν σιωπηροί για το προεδρικό διάταγμα για τη Νέα Τούμπα

ΠΑΟΚ: Ο λόγοι που οι «ασπρόμαυροι» έμειναν σιωπηροί για το προεδρικό διάταγμα για τη Νέα Τούμπα | Γήπεδο

Ο ΠΑΟΚ διαχειρίστηκε την πληροφορία της υπογραφής του προεδρικού διατάγματος που αφορά τη Νέα Τούμπα όπως κάθε άλλη πληροφορία που έχει προκύψει το τελευταίο καιρό για το συγκεκριμένο θέμα.

Οι φίλαθλοι του «Δικεφάλου του Βορρά» περίμεναν το απόγευμα της Τρίτης (7/6) μια τοποθέτηση για την πληροφορία που ήθελε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας να υπογραφεί το διάταγμα που αφορά τους όρους ανακατασκευής του σταδίου της Τούμπας. Και, όπως ήταν φυσικό, ζητήθηκε από τους εκπροσώπους των Μέσων μια τοποθέτηση. Ο ΠΑΟΚ προτίμησε να σιωπήσει, όπως είχε κάνει κάθε φορά που προέκυπταν πληροφορίες αναφορικά με την εξέλιξη του συγκεκριμένου θέματος. Και το έκανε συνειδητά. Φυσικά και υπήρχε πληροφόριση, φυσικά και η είδηση είχε επιβεβαιωθεί.

Η γραμμή Σαββίδη για τη διαχείριση των πληροφοριών για τη Νέα Τούμπα

Η εντολή του Ιβάν Σαββίδη που αφορούσε τη Νέα Τούμπα ήταν συγκεκριμένη, από την πρώτη μέρα, και τηρήθηκε ευλαβικά. Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήθελε να υπάρχουν επίσημες τοποθετήσεις μόνο όταν στις εξελίξεις υπήρχε… «βουλοκέρι». Το απόγευμα της Τετάρτης (8/6), μια μέρα μετά την κυκλοφορία της είδησης περί υπογραφής του Προεδρικού Διατάγματος, ο ΠΑΟΚ, μέσω τοποθέτησης, επανέλαβε την πάγια θέση του. «Δεν έχουμε κανέναν λόγο να αμφισβητήσουμε ότι ο χρόνος που πέρασε, χρησιμοποιήθηκε για να ενσωματωθούν οι αλλαγές στο κείμενο του Προεδρικού Διατάγματος, με βάση τις συνομιλίες που είχαμε και αναμένουμε ένα πλήρες και σωστό νομικό κείμενο» έλεγαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ.

Το ΦΕΚ θα δώσει το έναυσμα τοποθετήσεων

Ο ΠΑΟΚ θα μείνει σιωπηλός μέχρι να διαβάσει στο ΦΕΚ για την υπογραφή του προεδρικού διατάγματος. Από εκείνη τη στιγμή και μετά, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν πρόθεση παρουσιάσουν όλες τις κινήσεις που θα ακολουθήσουν, και οι πληροφορίες αναφέρουν πως αυτές είναι πολλές και ο «Δικέφαλος του Βορρά» έτοιμος να τις βάλει σε μια σειρά και να τις παρουσιάσει. Μια από αυτές αφορά και την εταιρία που θα αναλάβει τη μελέτη, με τις πληροφορίες του Sportday.gr να κάνουν λόγο για την εταιρία «Populous» που σχεδιάσε, μεταξύ άλλων, και το στάδιο της Τότεναμ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News