ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Η ανοιχτή γραμμή Κούρτιτς με Ιταλία

Το όνομα του Γιάσμιν Κούρτιτς έκανε την Δευτέρα (18/7) νέο «πέρασμα» από Ιταλικά Μέσα, που τον συνέδεσαν με την Σπέτσια. Αυτό δεν είναι ούτε το πρώτο σενάριο επιστροφής του Σλοβένου στην Ιταλία, και δε θα είναι ούτε το τελευταίο.

Ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ την περσινή σεζόν, Γιάσμιν Κούρτιτς, επέστρεψε στην αγαπημένου συνήθεια την περασμένη Παρασκευή (15/7). Στη φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο τον Παναιτωλικό, ο Σλοβένος μέσος σκόραρε με απευθείας εκτέλεση φάουλ, πετυχαίνοντας το δεύτερο από τα συνολικά τέσσερα γκολ των «ασπρόμαυρων». Ο Κούρτιτς έχει ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και, τη δεδομένη στιγμή, δεν είναι βέβαια οτι θα παραμείνει στον Δικέφαλο.

Ο Κούρτιτς έχει πέραση στην Ιταλία και ψάχνει διάρκεια

Μέχρι τώρα, στην Ιταλία έχουν καταγραφεί δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία Πίζα, Κρεμονέζε, Σαμπντόρια και Σπέτσια έχουν εξετάσει την περίπτωση του Γιάσμιν Κούρτιτς. Και για την εξετάζουν σημαίνει πως γνωρίζουν πως όταν χτυπήσουν την πόρτα του ΠΑΟΚ για λογαριασμό του Σλοβένου, από πίσω της υπάρχει κάποιος που σκέφτεται να την ανοίξει. Όλα αυτά συμβαίνουν μέσα από μια «άτυπη» συνεννόηση των δυο πλευρών. Η… μπογιά του Κούρτιτς περνάει στην Ιταλία, ειδικά μετά τη γεμάτη γκολ σεζόν που έκανε με τον ΠΑΟΚ. Και ο Ιταλός, στα 33 του, ψάχνει ένα συμβόλαιο μίνιμουμ δυο ετών.

Ο ΠΑΟΚ ξέρει και πορεύεται αναλόγως

Όλα αυτά γίνονται σε γνώση των ανθρώπων του «Δικεφάλου του Βορρά» που χειρίζονται την υπόθεση. Αυτή τη στιγμή προέχει η αναμέτρηση με τη Λέφσκι. Το πρώτο ματς στη Βουλγαρία θα κρίνει πολλά. Γιατί; Ο οποιοσδήποτε μπορεί να καταλάβει πως αλλιώς θα μπορεί να συμπεριφερθεί όλος ο οργανισμός αν ο ΠΑΟΚ καταφέρει να πάρει ένα αποτέλεσμα πρόκρισης την Πέμπτης στη Σόφια, και αλλιώς σε διαφορετική περίπτωση. Τι προέχει; Φυσικά η αναμέτρηση της Πέμπτης, το αποτέλεσμα της οποίας θα καθορίσει τον τρόπο χειρισμού όλων των θεμάτων που είναι στο τραπέζι. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News