ΠΑΟΚ: Η ομάδα που «χαντάκωσε» την ΑΕΚ στο δρόμο των «ασπρόμαυρων»

ΠΑΟΚ CONFERENCE LEAGUE: Η Βέλεζ Μόσταρ αναμένεται να περάσει το εμπόδιο της Χάμρουν Σπάρτανς από τη Μάλτα και αν ο Δικέφαλος τα καταφέρει θα τη βρει στον δρόμο του

Η Βέλεζ Μόσταρ, η ομάδα που «υποθήκευσε» την περσινή σεζόν της ΑΕΚ, αποκλείοντάς την από τον δεύτερο προκριματικό γύρο, είναι το φαβορί του ζευγαριού από το οποίο θα προκύψει ο αντίπαλος του ΠΑΟΚ, εφόσον ο «Δικέφαλος του Βορρά» αποκλείσει τη Λέφσκι Σόφιας.

Τη νικήτρια του ζευγαριού Βέλεζ (Βοσνία) – Χάμρουν Σπάρτανς (Μάλτα) θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League, υπό την προϋπόθεση ότι προηγουμένως θα ξεπεράσει το εμπόδιο της Λέφσκι Σόφιας.Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στο πρώτο ματς, την Πέμπτη 21/7, τη Λέφσκι στη Σόφια στις 20:00 ενώ ο επαναληπτικός αγώνας στην Τούμπα θα διεξαχθεί την Πέμπτη 28 Ιουλίου, στις 20:30. Οι αγώνες για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League είναι προγραμματισμένοι στις 4 και στις 11 Αυγούστου 2022. Η κλήρωση για τα πλέι οφ στις 2 Αυγούστου και οι αγώνες πλέι οφ στις 18 και 25 Αυγούστου 2022.

Το ανεπανόρθωτο χτύπημα της Βέλεζ στην ΑΕΚ

Το άκουσμα του ονόματος της Βέλεζ Μόσταρ ξύπνησε άσχημες μνήμες στους φίλους της ΑΕΚ, με την ομάδα από τη Βοσνία να υπάρχει πιθανότητα να ταξιδέψει και φέτος στην Ελλάδα. Η Βέλεζ είχε πέρυσι αποκλείσει την ΑΕΚ, στα πέναλτι, στο ΟΑΚΑ, σε μια βραδιά που υποθήκευσε όλη τη σεζόν της «Ένωσης», καθώς το σοκ του αποκλεισμού ήταν το πρώτο ισχυρό τράνταγμα της σχέσης της Ένωσης με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Η πρώτη πρόκριση της Χάμρουν Σπάρτανς

Η Χάμρουν Σπάρτανς έδωσε φέτος Ευρωπαϊκούς αγώνες για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια και πέτυχε μόλις την δεύτερη πρόκριση στην ιστορία της. Η ομάδα της Μάλτας απέκλεισε την Άλασκερτ από την Αρμενία, στον πρώτο γύρο, και θα ψάξει την έκπληξη απέναντι στους Βόσνιους.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News