ΠΑΟΚ: Η συμφωνία για τη μελέτη κατασκευής της Νέας Τούμπας βγήκε από το συρτάρι

ΠΑΟΚ ΝΕΑ ΤΟΥΜΠΑ: Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ είχε στα χέρια της συμφωνία με Salfo και Populous και τις ενεργοποίησε μετά το Προεδρικό Διάταγμα

Ο ΠΑΟΚ κάνει τα πρώτα βήματα με τελικό προορισμό την κατασκευή της Νέας Τούμπας καθώς την Τρίτη (21/6) αναμένεται να προχωρήσει σε παρουσία της συμφωνίας με τις εταιρίες που θα αναλάβουν τη μελέτη και την κατασκευή του νέου γηπέδου.

Οι κινήσεις του ΠΑΟΚ για τη Νέα Τούμπα βλέπουν μια προς μια το φως της δημοσιότητας. Οι «ασπρόμαυροι», όντας σε αναμονή της έκδοσης του Προεδρικού Διατάγματος προχώρησαν σε συζητήσεις και συμφωνίες με εταιρίες που εδράζονται στο χώρο της μελέτη ςκαι της κατασκευής γηπέδων. Το Sportiday.gr είχε αποκαλύψει την προεργασία που είχε κάνει ο ΠΑΟΚ με την μια εκ των δυο εταιριών, την «Populous». Οι άνθρωποι του «Δικεφάλου του Βορρά» είχαν, με τον τρόπο τους, επιβεβαιώσει πως η Αμερικανική εταιρία ήταν η μια κε των δυο, και πλέον το έκαναν και επίσημα, γνωστοποιώντας και την Ελληνική εταιρία που θα είναι στο πρότζεκτ. Πρόκειται για την εταιρία Salfo, η οποία έχει αναλάβει έργα σε όλο τον κόσμο. 

Η εκδήλωση παρουσίας των συμφωνιών με Populous και Salfo

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στη διαδικασία της ανταλλαγής των τελικών εγγράφων και αναμένεται να προχωρήσει σε παρουσία της συμφωνίας με τις δυο εταιρίας την Τρίτη (21/6). Σε αυτή, θα καταγραφούν οι πρώτες σκέψεις και ίσως ειπωθούν και κάποια πράγματα που αφορούν τόσο το σχεδιαστικό κομμάτι όσο και τη χωρητικότητα του νέου γηπέδου, που αποτελεί και το πρώτο θέμα συζήτησης ανάμεσα στους φιλάθλους.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News