Ολυμπιακός: Τι λένε στο Ισραήλ για πρόταση σε Ζαχάβι και τι έγινε τον Ιανουάριο

Με το θέμα του Γιουσέφ Ελ Αραμπί να παραμένει ανοιχτό, δημοσιεύματα του εξωτερικού επανέφεραν το θέμα Εράν Ζαχάβι για τον Ολυμπιακό. Είναι γνωστό ότι τον Ιανουάριο είχε υπάρξει φλερτ μεταξύ των πρωταθλητών της Super League και του 35χρονου (τα κλείνει 25 Ιουλίου) Ισραηλινού επιθετικού αφού ήθελαν να είναι προετοιμασμένοι για παν ενδεχόμενο με τον Μαροκινό. Η συνεργασία του Ζαχάβι με την PSV Αϊντχόφεν και δεν προτίθεται να ανανεώσει και για οικογενειακούς λόγους.

Τα 2 εκατ.η Μποταφόγκο, η Μακάμπι και το MLS

Σύμφωνα με δημοσίευμα από το Ισραήλ ο παίκτης έχει πρόταση 2 εκατ.ευρώ το χρόνο από τον Ολυμπιακό ενώ τον θέλουν επίσης η βραζιλιάνικη Μποταφόγκο, η Μακάμπι Τελ Αβίβ από την πατρίδα του καθώς και ομάδα από το MLS της Αμερικής. Ο σπουδαίος γκολτζής υποβλήθηκε σε μικροεπέμβαση όπως ενημέρωσε ο ίδιος μέσω instagram δίχως να αναφέρει πολλές λεπτομέρειες παρά μόνο ότι θα χρειαστεί τρεις εβδομάδες για να επιστρέψει σε ρυθμούς προπονήσεων.

Τρομοκρατήθηκε η σύζυγος

Το οικονομικό, όπως γράφεται, δεν είναι το βασικό ζητούμενο για τον Ζαχάβι αλλά να πάει κάπου όπου η ποιότητα ζωής θα είναι καλή και θα υπάρχει ασφάλεια αφού η σύζυγός του άρχισε να τον πιέζει να φύγουν από το Αϊντχόφεν καθώς μπήκαν ληστές στο σπίτι τους κι εκείνη τρομοκρατήθηκε.

Άλλα στον ένα, άλλο στον άλλο…

Τι είχε συμβεί τον Ιανουάριο με τον Ολυμπιακό; Είχε υπάρξει κρούση των Πειραιωτών με σαφή εκδήλωση ενδιαφέροντος. Μάλιστα υπήρχε και ανοιχτή πρόσκληση για συμφωνία άμεση (δηλαδή να βρισκόταν η τομή και με την PSV ώστε να αποχωρούσε άμεσα για την Ελλάδα) ή μεσομακροπρόθεσμη, δηλαδή υπογραφές γι’ αυτό το καλοκαίρι. Ωστόσο κάποια στιγμή, στις κουβέντες, φέρεται να διαπιστώθηκε ότι ο παίκτης έδειχνε θετικός με τον Ολυμπιακό ακόμα και για άμεση αποχώρηση και την ίδια στιγμή φερόταν να λέει στην Αϊντχόφεν ότι είναι δεσμευμένος μαζί της και δεν έχει πρόθεση να αποχωρήσει άμεσα. Και κάπου εκεί διακόπηκαν οι όποιες διερευνητικές επαφές.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επίσημη η… βόμβα του Ολυμπιακού με την Cosmote

Πόσους βαθμούς λιγότερους είχε ο Ολυμπιακός σε σχέση με πέρυσι

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News