Ολυμπιακός: Πόσους βαθμούς λιγότερους συγκέντρωσε σε σχέση με πέρυσι;

Ολυμπιακός: Πόσους βαθμούς λιγότερους συγκέντρωσε σε σχέση με πέρυσι στη Super League;

«Φορέθηκε» αρκετά τη φετινή σεζόν η υπερβολή περί κακού ή αποτυχημένου Ολυμπιακού. «Αποτυχημένο» πρωταθλητή και μάλιστα με 19 ολόκληρους βαθμούς διαφορά στη Super League από τον δεύτερο ΠΑΟΚ δύσκολα μπορεί να συναντήσει κανείς αλλού στον πλανήτη.

Ή μάλλον, δεν θα συναντήσει πουθενά αλλού στον πλανήτη αφού στην Ελλάδα ξεστομίζονται με ευκολία ουκ ολίγες υπερβολές πάνω στην τούρλα του εκνευρισμού από ένα κακό αποτέλεσμα ή μια κακή εμφάνιση. Λιγότερο καλός σε σχέση με τις προηγούμενες σεζόν του στη Super League ήταν ο πρωταθλητής αλλά κακός ή αποτυχημένος δεν ήταν.

Που πρέπει να βελτιωθεί

Ξέρετε πόσους βαθμούς λιγότερους συγκέντρωσε σε σχέση με πέρυσι; Ακριβώς 7β. λιγότερους. Αυτή ήταν η διαφορά. Φέτος τέλειωσε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με 83β. και 25 νίκες, 3 ήττες και 8 ισοπαλίες. Πέρυσι είχε 90β. με 28 νίκες, 2 ήττες και 6 ισοπαλίες. Όντως η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς δεν ήταν το ίδιο παραγωγική επιθετικά και το επεσήμανε στις τελευταίες του δηλώσεις για τη σεζόν, μετά το ματς με την ΑΕΚ, ο ίδιος ο Πορτογάλος που είπε ότι αυτό πρέπει να διορθωθεί τη νέα χρονιά.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όταν ο Μιλιβόγεβιτς ρίσκαρε μια μεταγραφή 16 εκατ.ευρώ

Επίσημη η μεταγραφή του Ολυμπιακού στην Cosmote TV

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News