Ολυμπιακός: H καρδιά του Μιλιβόγεβιτς και το ρίσκο μιας μεταγραφής 16 εκατομμυρίων

«Ο Ολυμπιακός επιθυμεί να πάρει πίσω τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς και έχει ήδη αρχίσει συζητήσεις με την Κρίσταλ Πάλας», έγραψε μεταξύ άλλων το insidefutbol την Τρίτη (17/5) σε δημοσίευμα που χαρακτηρίστηκε αποκλειστικό από τον συντάκτη που έδειχνε σίγουρος για τις πληροφορίες του σχετικά με την επιστροφή του Σέρβου από την Premier League στη Super League

Η πρόταση Ενροτό σε Μαρινάκη

Έχει φημολογηθεί και στο παρελθόν μια πιθανή επιστροφή του 31χρονου Σέρβου αμυντικού χαφ στους Πειραιώτες αφού ο Λούκα δέθηκε με τον Ολυμπιακό και διατηρεί μέχρι και σήμερα επαφές με ανθρώπους / σημαντικά στελέχη της ομάδας. Βλέπετε ο Μιλιβόγεβιτς εκτιμά ότι μέσω των ερυθρόλευκων κατάφερε να δείξει σε όλους πόσο σπουδαίος είναι αφού μέχρι να γίνει κάτοικος Πειραιά ήταν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας στην Άντερλεχτ. Η πρόταση του γνωστού ατζέντη (του Κέβιν Μιραλάς), Κριστόφ Ενροτό, στον Βαγγέλη Μαρινάκη για μια… δοκιμή «που δεν θα μετανιώσει» έγινε αποδεκτή. Κι αφού ο παίκτης στον ετήσιο (2014/15) δανεισμό του (στοίχισε 600 χιλ.) «έβγαλε μάτια», ο Ολυμπιακός (καλοκαίρι 2015) πλήρωσε τα 2,3 εκατ.ευρώ που προέβλεπε η συμφωνία για οψιόν αγοράς και τον έκανε δικό του. Και τον Ιανουάριο του 2017 ήρθε η Κρίσταλ Πάλας και… έσπρωξε πολλά λεφτά, 16 εκατ.ευρώ συν κάποια έξτρα μπόνους ανάλογα με τις συμμετοχές που, προφανώς, έπιασε ο «Μίλι» που έγινε ηγέτης και αρχηγός της αγγλικής ομάδας, όπως ήταν και στον Ολυμπιακό.

«Θα παίξω στη Βέροια»

Το εκπληκτικό είναι ότι ο Σέρβος είχε ήδη συμφωνήσει γι’ αυτή τη σπουδαία μεταγραφή που θα έφερνε πολλά χρήματα στους πρωταθλητές και θα διπλασίαζε τις δικές του αποδοχές όταν, δίχως να είναι υποχρεωμένος, ρίσκαρε τα πάντα «δηλώνοντας» στον τότε προπονητή, Πάουλο Μπέντο, ότι θέλει να πάει τελευταία μέρα του Γενάρη και των μεταγραφών στη Βέροια για να αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό που τον είχε ανάγκη τον παίκτη. Καταλαβαίνει κανείς πως ένας τραυματισμός θα… τίναζε στον αέρα το απίθανο deal. Και πήγε και έπαιξε και έκανε τη σπουδαία μεταγραφή. 

Τι έγραψε ακριβώς το insidefutbol

«Ο Σέρβος διεθνής έχει χάσει τη θέση του στην ομάδα υπό τις οδηγίες του Πατρίκ Βιεϊρά και μειώθηκε ο ρόλος του. Χαρακτηριστικό είναι ότι η πρόσφατη συμμετοχή του ως βασικός κόντρα στην Άστον Βίλα ήταν η πρώτη από τον Φεβρουάριο και έπειτα. Ο Μιλιβόγεβιτς σκέφτεται να φύγει από την Κρίσταλ Πάλας στο θερινό μεταγραφικό παζάρι και ο Ολυμπιακός, η πρώην ομάδα του, έχει ζήλο να τον αποκτήσει. Ο Ολυμπιακός έχει ήδη κάνει κίνηση για μια πιθανή απόκτηση του μέσου αφού έχουν στο… μάτι την επιστροφή του στην Ελλάδα. Δεν είναι μυστικό ότι ο Μιλιβόγεβιτς επιθυμεί να παίξει ξανά στον Ολυμπιακό στο μέλλον και θα μπορούσε να ζητήσει την Κρίσταλ Πάλας να τερματίσει το συμβόλαιό του. Αν τα καταφέρει θα ενταχθεί στον Ολυμπιακό ως ελεύθερος. Αν αρνηθεί η Πάλας τότε ο Ολυμπιακός θα πρέπει να πληρώσει ένα ποσό μεταξύ 3-4 εκατ.λιρών».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γρομητσάρης: Το «διπλό» στο ΟΑΚΑ και οι «σωστές» ερωτήσεις για Ελ Αραμπί και Κούντε

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News