Ολυμπιακός: Θα πάρει άλλη ευκαιρία ο Πέπε ή όχι και γιατί

Τον Σεπτέμβριο του 2020 ο Ολυμπιακός έδωσε 3 εκατ.ευρώ στη Γκιμαράες για να τον κάνει δικό του. Ωστόσο ο Πέπε Ροντρίγκες δεν κατάφερε να πείσει ότι μπορεί να κάνει αξιόλογη καριέρα στο μεγάλο λιμάνι. Ευκαιρίες του δόθηκαν από τον Πέδρο Μαρτίνς που εκτιμούσε το ταλέντο του και εισηγήθηκε την απόκτησή του αλλά ούτε καν στη Super League έκανε τη διαφορά, πόσο μάλλον στο Champions League όπου επίσης συμμετείχε με τους Πειραιώτες…

Υπήρχε ένα μεγάλο αλλά. Άλλο μια ομάδα πρωταθλητισμού και υψηλών απαιτήσεων και άλλο μια μικρομεσαία ομάδα όπως η Γκιμαράες. Και κατά πως φάνηκε, ο Πέπε δεν μπορούσε να προσαρμοστεί στην πίεση και τις απαιτήσεις των Πειραιωτών. Έτσι μετά από έξι μήνες δόθηκε δανεικός στη Φαμαλικάο όπου είναι ακόμα και στο τέλος της σεζόν λήγει ο δανεισμός του.

Βολεύει τον Ολυμπιακό η πορεία του Πέπε στην Πορτογαλία;

Το καλό είναι ότι ο 24χρονος Πορτογάλος κεντρικός χαφ τα πάει περίφημα. Είναι βασικότατος και αναντικατάστατος μετρώντας 30 συμμετοχές με 3 γκολ και 5 ασίστ σε 2.552 αγωνιστικά λεπτά. Μάλιστα στην Πορτογαλία λένε ότι η Φαμαλικάο ίσως κάνει χρήση της οψιόν αγοράς του.

Θα είναι βολικό ή όχι αυτό για τον Ολυμπιακό; Μήπως του χαλάει τα σχέδια; Η απάντηση είναι: ναι είναι βολικό. Γιατί δε φαίνεται να υπάρχει πρόθεση των ερυθρολεύκων να δώσουν νέα ευκαιρία στον Πέπε από τον οποίο κατάλαβαν ότι δύσκολα θα πάρουν περισσότερα.

Τι του έλειψε για να πετύχει στον Ολυμπιακό

Τι δεν είχε; Ένταση; Καλώς εννοούμενη αγωνιστική ένταση. Αυτό του έλειψε για να κάνει το step up και να επιβεβαιώσει τις προσδοκίες. Το πολύ πλούσιο ταλέντο του δεν το αμφισβήτησε κανείς, τις αντοχές του χαρακτήρα του στην πίεση και την αγωνιστική ένταση που δεν εμφάνισε ποτέ, αμφισβήτησαν όλοι.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Μουντιαλικός Καναδός του Ολυμπιακού που έχει χαθεί από προσώπου γης!

Η σχέση… πάθους του Φορτούνη με την ΑΕΚ

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News