Ολυμπιακός: Η σχέση... πάθους του Φορτούνη με την ΑΕΚ

Ολυμπιακός: Η σχέση… πάθους του Φορτούνη με την ΑΕΚ που επιβεβαιώνεται στα στατιστικά Super League και Κυπέλλου Ελλάδας

Κώστας Φορτούνης και ΑΕΚ. Αυτή η «σχέση» είναι πολύ δυνατή, για την ακρίβεια για τον 29χρονο Έλληνα ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού είναι η πιο δυνατή απ’ όλες σε Super League και Κύπελλο Ελλάδας.

Τα περισσότερα ματς στον Ολυμπιακό

Δεν υπάρχει άλλη ομάδα, κόντρα στην οποία, να έχει παίξει περισσότερα ματς ο έμπειρος επιτελικός μέσος. Συνολικά 24 και δεν είναι ματς που μετράει μόνο ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού αλλά και ως πρώην ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης. Και σ’ αυτά τα ματς μετράει 11 νίκες, 6 ισοπαλίες και 7 ήττες. Από τα συνολικά 24 ματς κόντρα στην Ένωση έχει και 2 ως… «Αρκάδας», δηλαδή παίκτης του Αστέρα Τρίπολης. Μία ήττα και μία ισοπαλία.

ΑΕΚ, η 2η… αγαπημένη του να σκοράρει

Όσον αφορά στα γκολ του, η ΑΕΚ είναι η 2η πιο «αγαπημένη» του ομάδα. Της έχει βάλει 8 γκολ, ενώ έχει και 5 ασίστ, ενώ κόντρα στην πρώην ομάδα του, τον Αστέρα, έχει σκοράρει 9 φορές και έχει και 3 ασίστ. Κάτι… παθαίνει φαίνεται όταν βλέπει κίτρινο χρώμα γιατί της ΑΕΚ είναι το κίτρινο και το μαύρο ενώ της ομάδας της Τρίπολης το κίτρινο και το μπλε.

Η εποχή Πέδρο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως από τις 7 ήττες καμία δεν είναι στην εποχή Πέδρο Μαρτίνς αφού, ακόμα, ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έχει ηττηθεί από την ΑΕΚ μετρώντας νίκες και ισοπαλίες. Με εξαίρεση μία που ήταν ως παίκτης του Αστέρα, όλες οι υπόλοιπες (6) ήττες του Φορτούνη από την ΑΕΚ είναι ως παίκτης του Ολυμπιακού τις σεζόν 2015/16 (τελικός κυπέλλου), 2016/17 και 2017/18.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπαίνει ή όχι στην αποστολή ο Φορτούνης;

Τικίνιο vs Χασάν: Τι λένε οι αριθμοί;

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News