Ολυμπιακός: Σαν... Ολυμπιακός Β' στη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα παρατάξει ξανά με πολλές αλλαγές και παίκτες της Β’ ομάδας τον Ολυμπιακό στη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό.

Με μεγάλες… δόσεις του Ολυμπιακού Β’ πήγε στο Αγρίνιο για το πρώτο ματς (όπου ηττήθηκε με 2-1), με ανάλογες θα υποδεχθεί την Τετάρτη (9/2 – 18:00) τον Παναιτωλικό στη ρεβάνς των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας ο Ολυμπιακός Α’.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, όπως είχε δείξει και στο πρώτο ματς αλλά και στα ματς με τον Λεβαδειακό στη φάση που προηγήθηκε, υπολογίζει ως 3ο με διαφορά στόχο της ομάδας το Κύπελλο και δεν θέλει να επηρεάσει έστω και στο παραμικρό την προσπάθεια για κατάκτηση του 47ου πρωταθλήματος και να διεκδικήσει τις όποιες ελπίδες υπάρχουν για πρόκριση επί της Αταλάντα στο Europa League. Κι αυτό το δείχνει η αποστολή που επέλεξε ο Πορτογάλος τεχνικός για τη ρεβάνς με τους Αγρινιώτες ενώ ανάλογη θα είναι και η 11άδα. 

Ο Μαρτίνς άφησε εκτός τους Βατσλίκ, Σωκράτη, Μανωλά, Λαλά, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκη, Εμβιλά, Αγκ.Καμαρά, Βαλμπουενά ενώ λείπει ο τραυματίας Γκάρι και φυσικά ο θριαμβευτής του Κόπα Άφρικα, Παπέ Σισέ. Αντιθέτως επέστρεψε από την πατρίδα του (μία μέρα νωρίτερα) και μπήκε κατευθείαν στην αποστολή ο Πιερ Κούντε. 

Μια πιθανή 11άδα είναι η εξής: Τζολάκης, Κίτσος, Αβραάμ, Μπα, Καρμπόβνικ, Φαντιγκά, Σουρλής, Καρβάλιο, Ονιεκούρου, Βρουσάι, Ελ Αραμπί. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν και οι Μπαγκαλιάνης και Λόπες. 

Η αποστολή αναλυτικά: Ανδρούτσος, Αποστολόπουλος, Ου. Μπα, Μπαγκαλιάνης, Καρβάλιο, Ελ Αραμπί, Φαντιγκά, Ονιεκουρού, Κανέ, Καραργύρης, Καρμπόβνικ, Κίτσος, Κρίστινσον, Κούντε, Λόπες, Μ. Καμαρά, Μασούρας, Παπαδόπουλος, Σοάρες, Σουρλής, Τζολάκης, Βρουσάι.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γαβαλάς: Συγγενείς των θυμάτων της Θ7 και του Άλκη μας δείχνουν το δρόμο.

Η Νότιγχαμ δεν ξέχασε τη Θύρα 7…

Ιωνικός-Ολυμπιακός: Η αξία της σωστής πάσας

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News