Ολυμπιακός: Η αξία της σωστής πάσας

Ο Ολυμπιακός στη Νεάπολη κόντρα στον Ιωνικό για την 22η αγωνιστική της Super League ήταν όσο πιο ουσιαστικός γινόταν.

Στον αγώνα του Ολυμπιακού στη Νεάπολη κόντρα στον Ιωνικό για την 22η αγωνιστική της Super League αναδείχθηκε η αξία του σωστού και ουσιαστικού passing game. Ο πρωταθλητής έφτασε σε μια νίκη με μεγάλο σκορ (0-3) χωρίς να εντυπωσιάσει. Αυτό που σίγουρα έκανε ήταν να πασάρει σωστά στην επίθεση και να εκμεταλλευτεί κάθε… σπιθαμή εδάφους που του παραχώρησε ο Ιωνικός.

Να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι; Οι σωστές πάσες του Ολυμπιακού προς την επίθεση, ήταν μόλις 24 ενώ ο Ιωνικός είχε 23! Για να καταλάβετε τις διαφορές, στο αμέσως προηγούμενο ματς με τον Παναιτωλικό στο Γ.Καραϊσκάκης ο Ολυμπιακός είχε 81 σωστές πάσες προς την επίθεση και στο ματς με τον ΠΑΣ στο Φάληρο έφτασε τις 90! Και στη Νεάπολη είχε 24 εκ των οποίων τις περισσότερες ατομικά, 5, είχε ο Βαλμπουενά που αγωνίστηκε μόλις 45 λεπτά!

Σημαντική δουλειά στο δημιουργικό κομμάτι προσπαθεί διαρκώς να κάνει και έκανε και κόντρα στον Ιωνικό ο Σωκράτης που είχε 4 σωστές προωθητικές πάσες και φυσικά ο Αγκιμπού με 4. Ο Εμβιλά στον αντίποδα, που είχε κακή μέρα, έμεινε στις 2 μόλις.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λυκογιάννης στο sportday.gr: Αν παίξει έτσι ο Ολυμπιακός, θα περάσει!

Φίλαθλοι της Σενεγάλης με φανέλα Ολυμπιακού!

Βαγγέλης Μαρινάκης: Δεν θα σας ξεχάσουμε ποτέ!

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News