Ολυμπιακός: Προπονήθηκε ο Σισέ κρίνεται η συμμετοχή με ΑΕΚ

Ο Παπέ Σισέ γύρισε στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού και προπονήθηκε ωστόσο θα μιλήσει με τον Πέδρο Μαρτίνς για το αν θα υπολογίζεται στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Στην Ελλάδα βρίσκεται από χτες (10/2) ο θριαμβευτής του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής και κεντρικός στόπερ του Ολυμπιακού, Παπέ Σισέ, που πήγε μάλιστα και στο Ρέντη για ατομική προπόνηση.

Ο υψηλόσωμος ποδοσφαιριστής που έφτασε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου με τη Σενεγάλη επέστρεψε μετά από έναν και βάλε μήνα απουσίας λόγω των υποχρεώσεών του με την εθνική ομάδα. Πια ο Σισέ είναι ξανά εδώ και ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει παρά να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση που έχει και πάλι κοντά του έναν σημαντικό παίκτη, από τους καλύτερους στο πρώτο μισό της σεζόν.

Ωστόσο σήμερα (11/2) θα φανεί αν θα υπολογίζεται για το ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ για την 23η αγωνιστική της Super League. Ιατρικά προφανώς είναι εντάξει ωστόσο τις τελευταίες μέρες ήταν εκτός προπονήσεων με τα ατελείωτα και δικαιολογημένα πάρτι στην πατρίδα του για την κατάκτηση του Κόπα Άφρικα. Προφανώς θα συζητήσει με τον προπονητή για το τι θα γίνει τελικά και αν θα μπορεί να βασιστεί πάνω του ή όχι για την Κυριακή.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Γι’αυτό δεν έφυγε το Γενάρη ο Καρμπόβνικ».

Κίτσο κάντο όπως ο Τσιμίκας.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News