Ολυμπιακός PreSeason: Ο Κούτρης το έχει πάρει πολύ προσωπικά

Όταν άλλοι τον θεωρούσαν τελειωμένο, στο sportday.gr διαβάζατε ότι ο Λεονάρντο Κούτρης θα είναι κανονικά στην προετοιμασία και θα πάρει την ευκαιρία που τόσο ποθεί από τον Πέδρο Μαρτίνς. Αυτό που μένει πια είναι να φανεί αν μπορεί να την αρπάξει από τα μαλλιά και να παραμείνει στο ρόστερ του Ολυμπιακού τη νέα σεζόν και να… ακυρώσει μία μεταγραφή, ενός άλλου αριστερού μπακ για να μοιράζεται το χρόνο με τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ. 

Την πρώτη φορά που ο Ελληνοβραζιλιάνος μπακ συνεργάστηκε με τον Πορτογάλο τεχνικό στο μεγάλο λιμάνι άρχιζε τη σεζόν ως βασικός. Ωστόσο ο Κώστας Τσιμίκας ήταν πιο κοντά σ’ αυτά που ήθελε ο Πέδρο Μαρτίνς και παράλληλα η βελτίωσή του ήταν ραγδαία με συνέπεια να γίνει εκ των αγαπημένων παικτών του 52χρονου τεχνικού.

Αντιθέτως ο Λεονάρντο έμενε στάσιμος ειδικά στο μεγάλο του μειονέκτημα, τα αμυντικά του καθήκοντα αφού δεν πρόσφερε σιγουριά σε αντίθεση με τον Τσιμίκα που και πιο σταθερός ήταν πίσω και βελτιώνονταν διαρκώς μπροστά. Τώρα λοιπόν ο «Λέο» καλείται να δείξει ότι είναι πιο έτοιμος και αποφασισμένος αλλά και βελτιωμένος αμυντικά ώστε να γίνει κι αυτός από τους αγαπημένους του Πέδρο Μαρτίνς. Μπορεί; 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Ζινκερνάγκελ έχει αγαπημένη πλευρά στην επίθεση και υπάρχουν αποδείξεις

Γρομητσάρης: Μια ακόμα mission impossible του… χαμαιλέοντα Μαρτίνς

  

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News